Технологія приготування страв з яєць

Додано: 4 січня
Предмет: Технології, 11 клас
9 запитань
Запитання 1

Рідкі яйця варять протягом:


варіанти відповідей

4,5-5 хв.

5-6 хв.

2,5-3 хв

Запитання 2

При смаженні, яєчню солять:


варіанти відповідей

по білку

по жовтку

по білку і жовтку

Запитання 3

Для приготування яєчні з ковбасними

виробами не використовують:


варіанти відповідей

варені ковбаси

копчені ковбаси

сосиски і сардельки

Запитання 4

Запікають яєчні страви в жаровій шафі

при температурі:


варіанти відповідей

140-150°C

100-120°C

160-180°C

Запитання 5

Для приготування омлетної маси

використовують суміш:


варіанти відповідей

яєць, молока, солі

яєць, вершкового масла, солі

Запитання 6

Яйце «пашот» - це:


варіанти відповідей

зварене без шкаралупи

в круту

рідкі

Запитання 7

Пряженя відрізняється від омлетів:

варіанти відповідей

вмістом молока

вмістом борошна і сметани

подачею

Запитання 8

Під час теплової обробки білок і жовток:

варіанти відповідей

клейстеризуються

зсідаються

денатуруються

Запитання 9

У яєць зварених «в мішечок» білок і жовток:

варіанти відповідей

напіврідкий

повністю загусають

рідкі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест