Технологія приготування, відпуск, вимоги до якості солодких супів: з ягід, із свіжих плодів та ін. Гарніри до солодких супів.

Додано: 16 листопада 2023
Предмет: Технології, 11 клас
5 запитань
Запитання 1

1.Які продукти є основними для приготування солодких супів?


варіанти відповідей

А) свіжі та сушені фрукти;


Б) бульбоплоди;


В) фруктово-ягідні соки;


Г) молоко.


Запитання 2

2.Яку продукти використовують для ароматизації солодких супів?


варіанти відповідей

А) кориця;


Б) перець духмяний горошком;


В) капарці;


Г) гвоздика.


Запитання 3

3. Які продукти можуть бути гарнірами для солодких супів?


варіанти відповідей

А) бобові;


Б) дрібні макаронні вироби;


В) запіканки, нарізані кубиками;


Г) гречана крупа.


Запитання 4

4. З якими продуктами можна подавати солодкі супи?


варіанти відповідей

А) розтоплене вершкове масло;


Б) сметана;


В) маргарин;


Г) вершки.


Запитання 5

5. В який період солодкі супи подають холодними?


варіанти відповідей

А) весняний;


Б) зимовий;


В) літній;


Г) осінній.


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест