тест для студентів, що навчаються за напрямком 181 "Харчові технології" до предмета Технологія приготування кулінарної продукції
1. М’ясо диких тварин ( кози, лося, оленя) маринують і шпигують із метою
. Деформація шматків м’яса під час варіння обумовлена
. Свинину відварну подають з соусом
М’ясо, нарізане брусочками вагою 10-15 гр., посипане сіллю та перцем, смажать до готовності, потім додають пасеровану цибулю, томатне пюре і смажать ще 2-3хв
Водозв’язуюча здатність м’ясного фаршу залежить від
Виберіть гарнір для подачі філе з соусом
Тушковані м’ясні страви зберігають не більше
Напівфабрикати натуральні порційні зі свинини, телятини, баранини
Варіння м’ясних продуктів при температурі 100 С на біологічну цінність
продукту
Термін теплової дії на м’ясні продукти щонайперше обумовлюється
Мозок смажений у фритюрі подають з соусом
Підберіть гарнір до зраз відбивних
Сардельки відварюють в підсоленій киплячій воді
М’ясо хрустке панірують в
Виберіть частини м’якоті м’яса яловичини, які використовуються для варіння
Показники якості м’ясної сировини є
Швидкість утворення кірочки на поверхні м’яса і втрати маси залежить від
Для біфштекса з насічкою напівфабрикат готують з
Рулет з цибулею і яйцем під час теплової обробки потріскався
М'ясо великими шматками смажать в жаровій шафі, розігрітій до
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома