Тістечка із заварного та білково-повітряного тіста

Додано: 28 жовтня
Предмет: Технології, 11 клас
11 запитань
Запитання 1

Із скількох етапів складається технологічний процес приготування заварного тіста?

варіанти відповідей

один етап приготування

два етапи приготування

три етапи приготування

Запитання 2

Під час додавання яєчної маси в заварку. маса розшарувалась. Чому?

варіанти відповідей

Додали всю яєчну масу одразу

Додали яєчну масу поступово

Разом із яєчною масою додали воду

Запитання 3

Як підготавлюють деко для випічки виробів із заварного тіста

варіанти відповідей

Змащують жиром

Покривають сіліконізованим пергаментом

посипають борошном

Запитання 4

В чому особливість приготування тіста "Кракелін"

варіанти відповідей

Вершкове масло додають в тісто в замороженому стані

підготовлене тісто перед випіканням заморожують

вершкове масло перед замішуванням - розтаплюють

Запитання 5

при якій температурі випікають вироби із заварного тіста?

варіанти відповідей

2200С

1800С

1400С

Запитання 6

тістечка під час випікання осіли, поясніть чому?

варіанти відповідей

Низька температура випікання

Рано відкрили дверцята шафи

тісто було дуже рідке

Запитання 7

Яку форму мають еклери?

варіанти відповідей

Кільце

трубочка

кулька

Запитання 8

Які вимоги до посуду для приготування білкового тіста?

варіанти відповідей

посуд повинен бути чистим і сухим без крапельок жиру

посуд повинен бути чистим

посуд повинен бути сухим

Запитання 9

З якою метою в білково-повітряне тісто додають сіль?

варіанти відповідей

з метою укріплення структури тіста

для смаку

для поліпшення кольору

Запитання 10

При якій температурі випікається білково-повітряний напівфабрикат?

варіанти відповідей

140-1500С

1000С

1800С

Запитання 11

Із перелічених тістечок. виберіть білкові тістечка

варіанти відповідей

Павлова

краковське

тістечко Кільце

тістечко нарізне

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест