Устаткування підприємств громадського харчування Кухар 3 розряду

Додано: 21 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 105 разів
8 запитань
Запитання 1

В машину МОК -150 можна завантажити:

варіанти відповідей

11 кг овочів

7 кг овочів

5 кг овочів

Запитання 2

Робочим органом м'сорубки є:

варіанти відповідей

решітка, приміжна гайка, ножі

електродвигун, штовхач, шнек

шнек, ніж

Запитання 3

Робочими органами фаршмішалки є:

варіанти відповідей

кришка, шнек

шнек з лопатями

робоча камера

Запитання 4

Тендерайзер - це

варіанти відповідей

деталь

розпушувач м'яса

Запитання 5

З'єднання декількох деталей називають:

варіанти відповідей

машиною

вузлом

двигуном

Запитання 6

За структурою робочого циклу машини поділяють на:

варіанти відповідей

безперервної і періодичної дії

автоматичної і неавтоматичної дії

Запитання 7

Теплове устаткування класифікують:

варіанти відповідей

джерелом тепла, способом обробки, термоконвекцією

джерелом тепла, технологічним призначенням, способом нагрівання

Запитання 8

Універсальні приводи складаються з:

варіанти відповідей

станини, двигуна, кришки

приводу, виконавчіх механізмів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест