Назвати обладнання, що його використовують у торговельній залі для зберігання невеликого запасу посуду, наборів, столової білизни.
Назвати ширину бенкетного столу.
За якими ознаками класифікують посуд із порцеляни?
Назвати основні столові набори.
Назвати допоміжні столові набори.
Назвати ширину головного проходу між обідніми столами у торговельній залі ресторану.
Назвати варіант складання серветки тканинної, якою краще засервірувати стіл для бенкету в ресторані.
Назвати температуру подавання холодних супів.
У якому посуді подають прозорі супи?
Назвати приміщення для очікування та відпочинку гостей – учасників бенкету.
Мийну столового посуду в закладі ресторанного господарства потрібно розмістити поряд із ... .
Скільки ванн встановлюють у мийній для миття столового посуду?
Назвати посуд, який належить до одноразового.
Назвати призначення кокільниці.
Горщики керамічні великі слугують для приготування і подавання ... .
На якій відстані від краю столу потрібно розмістити тарілку закусочну або тарілку мілку столову?
Якими наборами слід сервірувати стіл, якщо до меню входять холодні закуски, гарячі м’ясні страви і десерт?
Температура подавання гарячих супів – не менше ніж … .
Назвати страву, яку доцільно подавати у горщиках.
Для споживання яйця, звареного у «мішечок», що подають у пашотниці, слугує … ложка.
Необхідний для сервірування посуд і набори столові перед початком роботи отримує …
Яку столову білизну використовують для полірування посуду?
Обрати варіант складання серветки тканинної, якою краще засервірувати стіл до сніданку в ресторані при готелі.
Супи-пюре слід подавати у посуді з порцеляни та фаянсу:
Чай зелений подають у … .
Якими наборами слід засервірувати стіл, якщо до меню входять холодні закуски та гарячі страви з м’яса?
Для споживання салатів фруктових, яблук, кавунів користуються … набором.
Температура подавання холодних страв і закусок:
Назвати страви, які краще подавати у порційній пательні.
Вибрати правильний варіант розміщення квадратних столів у торговельній залі ресторану.
Вартість столового посуду, що став непридатним у процесі обслуговування (з’явилися тріщини), оплачується за рахунок … .
Спеціалізований заклад ресторанного господарства – це ...
Чарка лафітна призначена для …
У яких закладах ресторанного господарства для обслуговування відвідувачів використовують посуд і набори з полімерних матеріалів?
Стіл для споживання бутербродів і риби солоної сервірують ... наборами.
Якими приборами потрібно сервірувати стіл, якщо меню містить холодні закуски овочеві та фрукти?
Гарячі соуси до страв подають у … соусниках.
Температура для подавання гарячих солодких страв:
Назвати призначення ручників офіціантів.
На якій відстані від краю столу потрібно розмістити столові набори?
Назвати правила та посуд для подавання омлету.
Температура для подавання гарячих напоїв:
До приміщень вестибюльної групи входять ... .
У ресторанах із національною кухнею (українською) користуються … посудом.
Кришталевим посудом користуються у … .
Порцеляновий посуд, що його використовують для подавання перших страв, – це … .
Металевий посуд, що його використовують для подавання гарячих закусок, – це … .
До яких страв рекомендують подавати солодке шампанське?
Назвати скло, яким сервірують стіл для подавання білих сухих та напівсухих столових вин
Який прийом влаштовують лише жінки і для жінок?
Від чого залежить чисельність персоналу контактної зони?
Внутрішні служби – це служби, працівники яких…
Служба прийому і розміщення – це служба, що дає…
1. Зовнішні служби - це служби, працівники яких…
До функцій служби прийому і розміщення входить:
з
Портьє з видачі інформації та ключів є працівником:
Служба портьє здійснює …
Приймає оплату і виписує рахунок гостеві:
. Службу прийому і розміщення очолює головний …
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома