Заварне тісто

Додано: 25 березня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 400 разів
10 запитань
Запитання 1

Характерною особливістю заварного н/ф є:

варіанти відповідей

пориста консистенція виробу

утворення порожнини в середені виробу

крихка консистенція виробу

Запитання 2

При приготуванні заварного тіста використовують борошно:

варіанти відповідей

зі слабкою клейеовиною

із середньою клейковиною

з сильною клейковиною

Запитання 3

З якої сировини готують заварку для приготування заварного тіста?

варіанти відповідей

борошно, крохмаль, яйця, сіль

борошно, молоко, яйця, сіль

вода, сіль, маргарин, борошно

Запитання 4

Скільки хвилин заварюють заварку для приготування заварного тіста?

варіанти відповідей

3-5 хвилин

5-8 хвилин

1-2 хвилини

Запитання 5

При приготуванні заварного тіста у готову заварку додають яйця

варіанти відповідей

в один прийом

в два прийоми

в 5-6 прийомів

Запитання 6

Заварні н/ф випікають при температурі

варіанти відповідей

спочатку 190 градусів С, потім 210 градусів С

спочатку 210 градусів С, потім 190 градусів С

при 180 градусів С

Запитання 7

Загальний час випікання заварних виробів становить

варіанти відповідей

10-15 хвилин

20-30 хвилин

30-40 хвилин

Запитання 8

Заварний н/ф осів після випікання, яка причина дефекту?

варіанти відповідей

недостатній час випікання

листи не змащені жиром

використали борошно із сильною клейковиною

Запитання 9

Заварний н/ф осів під час випікання, яка причина?

варіанти відповідей

борошно не просіяли

висока температура випікання

завчасно відкрили піч, рухали листи

Запитання 10

Які вироби виготовляють із заварного тіста?

варіанти відповідей

профітролі, еклєри, заварні булочки та кільця

меренги, розтягаї, заварні булочки та кільця

профітролі, піци, пироги кіш, пряники

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест