У якій формі може виступати продукт праці в різних сферах діяльності?
Якими показниками вимірюють обсяг продукції?
Які з наведених показників обсягу продукції є натуральними?
Які з наведених показників обсягу продукції визначаються у гривнях?
Які з наведених показників обсягу продукції є умовно- натуральними?
Як поділяють продукцію за стадіями технологічного процесу?
Як поділяють продукцію за економічним призначенням?
Яке визначення поняття «загальний товарооборот закладів ресторанного господарства»?
Яке визначення поняття «оборот купованих товарів закладів ресторанного господарства»?
Готові вироби та напівфабрикати, виготовлені на кухні або в підсобних виробничих цехах підприємства ресторанного господарства шляхом теплової або холодної обробки сировини та продуктів, незалежно від того, як реалізується ця продукція, – це … .
Які товари не можна віднести до купованих товарів закладу ресторанного господарства?
Які фактори визначають обсяг, структуру і перс- пективи розвитку товарообороту та випуску продукції закладу ресторанного господарства?
Як розрахувати загальний оборот із випуску власної продукції щодо закладу ресторанного господарства?
Що в закладах ресторанного господарства беруть до уваги під час планування товарообороту на перспективу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома