Укажіть назву вуглеводу, який називають "виноградний цукор"
Позначте природну сировину для одержання сахарози
Позначте групу вуглеводів, представником якої є целюлоза:
Позначте речовину, яку використовують для доведення глюкози як багатоатомного спирту:
Позначте реагент, з яким взаємодіє крохмаль:
Укажіть фізичні властивості целюлози:
Реакція гідролізу НЕ властива:
Запишіть рівняння реакції горіння целюлози. Вкажіть загальну суму коефіцієнтів:
Якому із вуглеводів встановлений пам"ятник:
Масова частка Карбону в глюкозі становить:
У результаті відновлення глюкози утворюється спирт сорбіт C6H12O6 + H2 =C6H14O6 . Яка маса сорбіту утвориться при взаємодії глюкози масою 45 г?
Маса глюкози,яка утворюється в результаті гідролізу 810 г крохмалю становить:
Напишіть рівняння повного окиснення глюкози і вкажіть суму коефіцієнтів у ньому:
До складу молекули глюкози входять характеристичні (функціональні) групи:
Молекулярна маса сахарози становить:
Позначте реакцію, яка дозволяє відрізнити розчин гліцерину від розчину глюкози:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома