Тести за темами " Мистецтво Японії та Китаю"

Про матеріал
Тести за темами " Мистецтво Японії та Китаю" (визначити по фото види садів, види танців)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тест

Номер слайду 2

Вид саду

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Назва танцю, страна

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Про який танець йдеться?Цей танець прославляє могутність та велич імператорської армії. Він виконувався для того, щоб нагадати оточенню імператора, включаючи його міністрів та принців, про необхідність зберігати бойову готовність, щоб будь-якої миті вступити в бій для захисту батьківщини.

Номер слайду 11

Про який танець йдеться? Імператорові наснилося, що він вирушив на Місяць і там, у палаці, він побачив цілу групу неймовірно красивих дівчат, одягнених у пір'я та рожеві хмари. Ці дівчата танцювали, піднявшись на небо, спеціально для нього. Імператор прокидається і розповідає про те, що йому наснилося, своїй наложниці. Щоб догодити свому володарю, наложниця відтворює йому цей танець.

Номер слайду 12

Про який музичний інструмент йдеться? Одним із найдивовижніших видів китайської музики є гра на ………….. У давнину……………….. супроводжувалися військові паради та походи. Дуже часто певний ритм ………………. використовували для залякування ворогів. Сьогодні звучання ………………. можна почути під час традиційних китайських свят, коли хода ………………………………… перетворюється на справжню театральну виставу.

Номер слайду 13

pptx
Додано
6 грудня 2021
Переглядів
412
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку