Тестова контрольна робота за 9 клас з алгебри

Про матеріал
Підсумкова контрольна робота з алгебри, 9 клас Мета: оцінити рівень знань, умінь та навичок учнів з курсу алгебри 9 класу. Зміст: включає завдання на спрощення алгебраїчних виразів, розв’язування рівнянь та нерівностей, побудову та аналіз графіків функцій, а також розв’язування прикладних задач. Очікувані результати: учні демонструють систематизовані знання, вміння застосовувати алгоритми розв’язання задач та логічно мислити при виконанні завдань. Форма: письмова, індивідуальна, тривалість 45 хвилин.
Перегляд файлу

Тестова контрольна робота за 9 клас з алгебри

 

 

  1. Розв′язати нерівність -6х > -12

А) ( -2; +∞)

Б) ( -∞; 2)

В) ( -∞; -2)

Г) ( 2; +∞)

 

  1. Знайти об′єднання даних проміжків -7; 6) та ( -4; 10 

А) -7; -4)

Б) -7; 10 

В) ( -4; 6)  

Г) ( 6; 10

 

  1. Знайти нулі функції у = х2 - 20х + 84

А) 14 та 6

Б) -14 та 6

В) 14 та -6

Г) -14 та -6

 

  1. Знайти суму вісімнадцяти перших членів арифметичної прогресії n) 5; 9; 13; 19;...

А) 704

Б) 702 

В) 706

Г) 708

 

  1. Порівняти числа а і в, якщо а - в = -5,2

А) а > в

Б) а = в

В) а < в

Г) визначити неможливо

 

  1. Розв’язати нерівність 6(х - 5) + 18 ≤ 4(х + 2) – 6

А) ( -∞; 7)

Б)  ( -∞; -7)

В) ( -∞; -7

Г) ( -∞; 7

 

7. Знайти сьомий член геометричної прогресії n), якщо в1 = 3, q = -2

А) - 192

Б) 192

В) - 96

Г) 96

 

  1. В коробці лежать картки, пронумеровані від 1 до 30. Яка ймовірність того, що на навмання взятій картці буде число кратне 3?

А) 1⁄2 

Б) 2⁄30

В) 3⁄30

Г) 1⁄3

 

  1. Знайти координати вершини параболи у = 4х2 - 24х + 5

А) ( 3; -31)

Б) ( -3; 31)

В) ( -3; -31) 

Г) ( 3; 31)

 

  1. https://naurok-test2.nyc3.cdn.digitaloceanspaces.com/uploads/test/189256/490115/784561_1589907946.png Розв’язати систему  нерівностей

 

А) ( 2; +∞)

Б) ( 4; +∞)

В) ( 2; 4)

Г) ( -∞; 2) ( 4; +∞)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповіді

  1. Б
  2. Б
  3. А
  4. Б
  5. В
  6. Г
  7. Б
  8. Г
  9. А
  10.  Б
docx
До підручника
Алгебра 9 клас (Істер О. С.)
До уроку
Завдання для перевірки знань за курс алгебри 9 класу
Додано
10 лютого
Переглядів
687
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку