Тестове опитування з теми:
«Приготування страв з яєць і сиру»
№ п/п |
Запитання |
Текст відповіді |
Вірність |
1 |
2 |
3 |
4 |
1 |
Найціннішими для харчування є яйця… |
|
+
-
- |
2 |
Дуже забруднені яйця обробляють: |
|
-
-
+ |
3 |
Яєчний порошок перед використанням розводять теплою водою у співвідношенні: |
|
+
-
-
|
4 |
Сіль при варінні яєць додають для того, щоб… |
|
-
+
- |
5 |
Варені яйця опускають у холодну воду для: |
|
-
-
+
|
6 |
Яєчню натуральну смажать на… |
|
-
+
- |
7 |
При смаженні яєчний жовток не солиться, тому що… |
|
-
-
+
|
8 |
Пряженя відрізняється від омлету тим, що її готують: |
|
+
-
- |
9 |
В страву «Яйця по-українському» входять такі продукти: |
|
-
-
+ |
10 |
Сир рекомендують при захворюванні: |
|
-
+
- |
11 |
Сир поділяють на: |
|
-
+
- |
12 |
Для тривалого зберігання сир: |
|
+
-
- |
13 |
Для поліпшення смаку в сир додають: |
|
-
+
- |
14 |
До страви «Галушки сирні» використовують такий вид теплової обробки: |
|
+
-
- |
15 |
В склад страви «Сирники по-київському» входять наступні продукти: |
|
-
+
- |
16 |
Якщо сир має багато вологи, то… |
|
-
-
+ |
17 |
Пухкеники сирні подають з: |
|
+
-
- |
18 |
Страву «Запіканка з сиру» поливають соусом |
|
-
+
- |