Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Первинна обробка риби»

Про матеріал
Тестове завдання для перевірки знань учнів професійно-технічних навчальних закладів з теми: «Первинна обробка риби»
Перегляд файлу

Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Обробка нерибних продуктів моря»

  1. До якої групи морепродуктів належать краби?
  1. Ракоподібні.
  2. Молюски.
  3. Безхребетні.
  1. До якої групи морепродуктів належать кальмари?
  1. Ракоподібні.
  2. Молюски.
  3. Безхребетні.
  1. Чим багаті морепродукти?
  1. Вуглеводами та жирами.
  2. Мінеральними речовинами та білками.
  3. Білками та жирами.
  1. При якій температурі розморожуються креветки?
  1. 18-20оС.
  2. 25-30оС.
  3. 35-40оС.
  1. Як називається паста, яку виготовляють з креветок?
  1. Море.
  2. Креветка.
  3. Океан.
  1. Як називаються найбільші ракоподібні?
  1. Креветки та раки.
  2. Краби та лангусти.
  3. Омари та лангусти.
  1. Скільки хвилин варять омари та лангусти?
  1. 5-10 хв.
  2. 10-15 хв.
  3. 15-20 хв.
  1. Скільки щупальців мають кальмари?
  1. 15.
  2. 10.
  3. 5.
  1. Як розморожують кальмари?
  1. У холодній воді при температурі 5оС.
  2. У холодній воді при температурі 20оС.
  3. У гарячій воді при температурі 50оС.
  1.  Який молюск рекомендують споживати при порушені функцій щитовидної залози?
  1. Мідія.
  2. Гребінець.
  3. Устриця.
  1.  Для споживання якого молюску існує спеціальний ніж?
  1. Мідії.
  2. Устриці.
  3. Гребінця.
  1.  Який морепродукт використовують для приготування дієтичних страв?
  1. Морську капусту.
  2. Раків.
  3. Кальмари.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповіді до тестового завдання «Обробка нерибних продуктів моря»:

1.

А.

2.

В.

3.

В.

4.

А.

5.

С.

6.

С.

7.

С.

8.

В.

9.

В.

10.

А.

11.

В.

12.

А.

 

 

 

 

docx
Додано
16 березня 2020
Переглядів
1212
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку