Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Приготування супів»

Про матеріал
Тестове завдання для перевірки знань учнів професійно-технічних навчальних закладів з теми: «Приготування супів»
Перегляд файлу

Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Приготування супів»

  1. Що є основою перших страв?
  1. Картопля.
  2. Бульйон.
  3. М'ясо.
  1. За концентрацією бульйон буває…
  1. Нормальним.
  2. Ненормальним.
  3. Простим.
  1. Якою водою заливають кістки та м'ясо, щоб отримати смачний бульйон?
  1. Гарячою.
  2. Холодною.
  3. Крижаною.
  1. Яку воду використовують для приготування рибного бульйону?
  1. Гарячу.
  2. Холодну.
  3. Крижану.
  1. Що треба зробити з бульйоном, у якого пінка опустилась на дно, щоб зібрати пінку?
  1. Перемішати.
  2. Довести до бурхливого кипіння.
  3. Налити склянку холодної води.
  1. За скільки хвилин до закінчення варіння до перших страв додають пасеровані овочі?
  1. За 5-7 хв.
  2. За 10-15 хв.
  3. За 16-20 хв.
  1. За скільки хвилин до закінчення варіння у перші страви кладуть спеції та сіль?
  1. За 5-7 хв.
  2. За 10-15 хв.
  3. За 16-20 хв.
  1. Яка температура подавання перших страв?
  1. 55оС.
  2. 65оС.
  3. 75оС.
  1. Чому не можна залишати лавровий лист у готовій першій страві?
  1. Бо вона стане мутною.
  2. Бо вона буде мати кислуватий присмак.
  3. Бо вона матиме гіркуватий присмак.
  1.  Яка перша страва має назву Холодник?
  1. Борщ.
  2. Суп.
  3. Розсольник.
  1.  Яку першу страву подають з пампушками?
  1. Борщ.
  2. Суп.
  3. Розсольник.
  1.  Для приготування якої першої страви використовують коричневий концентрований бульйон.
  1. Борщ.
  2. Солянка.
  3. Розсольник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповіді до тестового завдання «Первинна обробка овочів»:

1.

В.

2.

А.

3.

В.

4.

В.

5.

С.

6.

В.

7.

А.

8.

С.

9.

С.

10.

А.

11.

А.

12.

В.

 

 

 

docx
Додано
16 березня 2020
Переглядів
735
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку