Тестові завдання для визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми:«Обробка м'яса птиці та приготування напівфабрикатів».

Про матеріал

Тестові завдання для визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми:«Обробка м'яса птиці та приготування напівфабрикатів» для учнів професії "Кухар".

Перегляд файлу

 

Тестові завдання для перевірки якості знань учнів з теми:

«Обробка м'яса птиці та приготування напівфабрикатів».

 

 

  1. За вгодованістю і якістю обробки тушки  птиці поділяють на:

а) 1 та 2 категорії

б) 1 категорію

в) 1, 2 та 3 категорії

 

  1. Заправлення птиці відбувається:

а) у чотири нитки

б) у три нитки

в) в одну нитку

 

  1. Для приготування н/ф котлети по- київськи використовують:

а) крила

б) філе

в) філе з крильною кісткою

 

  1. Котлети по-київськи готують з:

а) з маслом

б) з грибами

в) з сиром

 

  1.  На підприємства харчування птиця поступає:

а) охолоджена

б) жива

в) розморожена

 

6.Жир птиці плавиться при температурі:

а) 40-48℃

б) 23-29℃

в) 50-60℃

 

7.Розморожують птицю при температурі:

  а)  20-25℃

  б) 25-30℃

  в) 16-18℃

 

8.Для поліпшення видалення волосинок птицю натирають:

а) крохмалем

б) борошном

в) сіллю

 

9.Для виготовлення страв з кнельної маси використовують теплову обробку:

а) на пару

б) запікання

в) тушіння

 

10.Усунення зі шкіри дрібних волосоподібного пір’я здійснюється за допомогою:

        а) запальнички

        б)  газових горілок

        в) жарочної шафи

 

11.Строк зберігання оброблених тушок птиці:

          а)  48 годин

          б) 12 годин

          в) 36 годин

 

        12.Для приготування шніцелю по- столичному використовують  наступну паніровку:

          а)  борошно

          б) сухарі

          в)  хліб білий, нарізаний соломкою

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

№ тесту

Правильна

відповідь

Кількість балів

1

а

0,5

2

в

0,5

3

в

0,5

4

а

0,5

5

а

0,5

6

б

0,5

7

в

0,5

8

б

0,5

9

а

0,5

10

б

0,5

11

в

0,5

12

в

0,5

 

docx
Додано
9 січня 2021
Переглядів
601
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку