Перевірочні тести для самоконтролю та визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми : "Приготування бісквітного тіста та виробів з нього" для учнів професії "Кондитер".
Тестові завдання
Тема . Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього.
1. Бісквітне тісто за структурою – це:
2. Вміст клейковини у борошні для бісквітного тіста становить:
24-28%
28-34%
32-38%
3. Види бісквіту:
4. Способи приготування бісквіту:
7. Бісквітний напівфабрикат на листах (розмазка) випікають при температурі:
а) 200 - 220°С
б) 180-200°С
в) 220-230°С
8. Бісквітний напівфабрикат після випікання витримують:
9. Для приготування бісквіту «Буше» збивають:
10.Для закріплення структури бісквіту «Буше» випечені заготовки витримують:
11.Вологість бісквітного тіста становить:
14. Основним структуроутворювачем у бісквітному тісті є:
Відповіді на тест: «Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього».
1 в
2 б
3 а
4 в
5 а
6 а
7 а
8 а
9 а
10 б
11 в
12 а
13 в
14 в