Тестові завдання"Котли секційно- модульні для варіння їжі"

Про матеріал
1) Харчоварильні апарати призначені для … а) виконання процесу варіння при атмосферному і надлишко¬вому тиску; б) виконання процесу варіння при атмосферному; в) виконання процесу варіння при надлишко¬вому тиску; г) виконання варіння при атмосферному і надлишко¬вому тиску.
Перегляд файлу

Питання на тести з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»

1) Харчоварильні апарати призначені для …

а) виконання процесу варіння при атмосферному і надлишко­вому тиску;

б) виконання процесу варіння при атмосферному;

в) виконання процесу варіння при надлишко­вому тиску;

г) виконання варіння при атмосферному і надлишко­вому тиску.

2) Призначення харчоварильних котлів ?

а) для смаження перших, других, третіх страв;

б) для запікання перших, других, третіх страв;

в) для варіння перших, других, третіх страв;

г) для припускання перших, других, третіх страв.

3) За способом нагрівання котли поділяються?

а) безпосереднім і перекедним нагріванням;

б) перекидним і непрямим нагріванням;

в) стаціонарним і непрямим нагріванням;

г) безпосереднім і непрямим нагріванням.

4) За конструктивним оформленням котли поділяються?

а) стаціонарні і перекидні;

б) непрямі і перекидні;

в) стаціонарні і безпосередні;

г) варильні і перекидні.

5) Які технічні вимоги до котлів?

а) усі елементи котла виконані з нержавіючої сталі, теплоізоля­ційний матеріал – альфоль (м'яка алюмінієва фольга).

б) на підприємствах ресторанного господарства використовують котли харчоварильні електричні та з газовим нагріванням.

в) котли харчоварильні електричні стаціонарні випускають об'ємом 80, 100, 150 дм3.

г) стаціонарні котли кріпляться на окремому постаменті, або на загальному разом з іншим обладнанням.

 

 

6) Яким об'ємом випускають котли харчоварильні секційно- модульні?

а) 50, 60, 80, 100 дм3;

б) 40, 60, 80, 100 дм3;

в) 40, 70, 80, 100 дм3;

г) 40, 60, 90, 100 дм3.

7) Якиим об'ємом випускають перекидні котли?

а) 50, 60 дм3;

б) 40, 50 дм3;

в) 40, 60 дм3;

г) 30, 60 дм3.

 8) Електроконтактний манометр складається  із- 

а) нерухомих стрілок та  рухомої вказівної стрілки;

 б) нерухомих стрілок для встановлення нижньої та верхньої межі тиску та  рухомої вказівної стрілки;

в) стрілки для встановлення нижньої та верхньої межі тиску та  рухомої вказівної стрілки;

г) нерухомих стрілок для встановлення нижньої та верхньої межі тиску.

9) Для чого призначений електроконтактний манометр?

а) для автоматичної підтримки рівня тиску в сорочці котла, а також керування режимом;

б) для автоматичної підтримки рівня тиску в сорочці котла;

в) для автоматичної підтримки керування режимом;

г) для керування режимом.

10) Яка контрольно-вимірювальна апаратура встановлюється в харчоварильних котлах?

а) електроконтактний манометр, подвійний запобіжний клапан, наливну лійку, кран рівня;

б) клапан-турбінку, подвійний запобіжний клапан, наливну лійку, кран рівня;

в) електроконтактний манометр, клапан-турбінку, наливну лійку, кран рівня;

г) електроконтактний манометр, клапан-турбінку, подвійний запобіжний клапан, наливну лійку, кран рівня

 

 

Група №______Прізвище, ім’я учня (иці)___________________________________

Відповоді до тестів з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»

1

2

3

4

5

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

6

7

8

9

10

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

 

 

 

Група №______Прізвище, ім’я учня (иці)___________________________________

Відповоді до тестів з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»

1

2

3

4

5

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

6

7

8

9

10

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

 

 

 

Ключ до тестів з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»

1

2

3

4

5

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

6

7

8

9

10

а

а

а

а

а

б

б

б

б

б

в

в

в

в

в

г

г

г

г

г

 

 

 

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чепканич Тетяна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
2759
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку