Питання на тести з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»
1) Харчоварильні апарати призначені для …
а) виконання процесу варіння при атмосферному і надлишковому тиску;
б) виконання процесу варіння при атмосферному;
в) виконання процесу варіння при надлишковому тиску;
г) виконання варіння при атмосферному і надлишковому тиску.
2) Призначення харчоварильних котлів ?
а) для смаження перших, других, третіх страв;
б) для запікання перших, других, третіх страв;
в) для варіння перших, других, третіх страв;
г) для припускання перших, других, третіх страв.
3) За способом нагрівання котли поділяються?
а) безпосереднім і перекедним нагріванням;
б) перекидним і непрямим нагріванням;
в) стаціонарним і непрямим нагріванням;
г) безпосереднім і непрямим нагріванням.
4) За конструктивним оформленням котли поділяються?
а) стаціонарні і перекидні;
б) непрямі і перекидні;
в) стаціонарні і безпосередні;
г) варильні і перекидні.
5) Які технічні вимоги до котлів?
а) усі елементи котла виконані з нержавіючої сталі, теплоізоляційний матеріал – альфоль (м'яка алюмінієва фольга).
б) на підприємствах ресторанного господарства використовують котли харчоварильні електричні та з газовим нагріванням.
в) котли харчоварильні електричні стаціонарні випускають об'ємом 80, 100, 150 дм3.
г) стаціонарні котли кріпляться на окремому постаменті, або на загальному разом з іншим обладнанням.
6) Яким об'ємом випускають котли харчоварильні секційно- модульні?
а) 50, 60, 80, 100 дм3;
б) 40, 60, 80, 100 дм3;
в) 40, 70, 80, 100 дм3;
г) 40, 60, 90, 100 дм3.
7) Якиим об'ємом випускають перекидні котли?
а) 50, 60 дм3;
б) 40, 50 дм3;
в) 40, 60 дм3;
г) 30, 60 дм3.
8) Електроконтактний манометр складається із-
а) нерухомих стрілок та рухомої вказівної стрілки;
б) нерухомих стрілок для встановлення нижньої та верхньої межі тиску та рухомої вказівної стрілки;
в) стрілки для встановлення нижньої та верхньої межі тиску та рухомої вказівної стрілки;
г) нерухомих стрілок для встановлення нижньої та верхньої межі тиску.
9) Для чого призначений електроконтактний манометр?
а) для автоматичної підтримки рівня тиску в сорочці котла, а також керування режимом;
б) для автоматичної підтримки рівня тиску в сорочці котла;
в) для автоматичної підтримки керування режимом;
г) для керування режимом.
10) Яка контрольно-вимірювальна апаратура встановлюється в харчоварильних котлах?
а) електроконтактний манометр, подвійний запобіжний клапан, наливну лійку, кран рівня;
б) клапан-турбінку, подвійний запобіжний клапан, наливну лійку, кран рівня;
в) електроконтактний манометр, клапан-турбінку, наливну лійку, кран рівня;
г) електроконтактний манометр, клапан-турбінку, подвійний запобіжний клапан, наливну лійку, кран рівня
Група №______Прізвище, ім’я учня (иці)___________________________________
Відповоді до тестів з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
Група №______Прізвище, ім’я учня (иці)___________________________________
Відповоді до тестів з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
Ключ до тестів з теми «Котли секційно- модульні для варіння їжі»
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
г |
г |
г |
г |
г |