Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Решетник Світлана Володимирівна
Запорізька область, Василівський район, Василівка
викладач професійно9професійно-теоретичної) підготовки
Розробки та тести
Знайдено 41 матеріал
ТЕСТ
Залік з предмету "Основи маркетингу та менеджменту персоналу"
4 березня
ТЕСТ
Тестові завдання "Порядок приймання молока, молокопродуктів, майонезу, морозива, харчових жирів, сиру, курячих яєць харчових".
28 жовтня 2024
ТЕСТ
Тестові завдання "Хлібобулочні вироби"
9 жовтня 2024
ТЕСТ
Тестові завдання з предмету "Основи товарознавства продовольчих товарів"
3 жовтня 2024
pptx
Презентація: Асортимент бубличних та сухарних виробів, оцінка якості, терміни зберігання.
30 вересня 2024
ТЕСТ
Тестові завдання до контрольної роботи з предмету охорона праці
2 грудня 2023
ТЕСТ
Предмет "Охорона праці". Тестові завдання з теми: Основи гігієни праці. Медичні огляди.
9 жовтня 2023
ТЕСТ
Урок: Охорона праці. Тестове завдання з теми: "Надання першої допомоги потерпілим у разі нещасних випадків"
5 жовтня 2023
ТЕСТ
Предмет Охорона праці. Тестові завдання з теми "Основи електробезпеки"
24 вересня 2023
ТЕСТ
Предмет "Охорона праці". Тестові завдання з теми: "Основи пожежної безпеки"
22 вересня 2023
ТЕСТ
Охорона праці. Основи безпеки праці в галузі
13 вересня 2023
ТЕСТ
Охорона праці. ТЕСТ: Основні законодавчі акти про охорону праці
7 вересня 2023
pptx
Презентація "Поняття охорона праці"
3 вересня 2023
docx
Тестові завдання до контрольної роботи.
23 грудня 2021
docx
Тестові завдання: Організація робочого місця кухара під час обробки риби.
23 грудня 2021
pptx
Презентація "Організація роботи гарячого цеху"
23 грудня 2021
docx
Тестові завдання"Котли секційно- модульні для варіння їжі"
9 квітня 2020
docx
Контрольна робота: "Тестові завдання з устаткування пх"
9 квітня 2020
docx
Тестові завдання "Пекарські і жарильні шафи"
9 квітня 2020
pptx
Презентація: План уроку "Значення теплової кулінарної обробки продуктів".
4 квітня 2020
pptx
Презентація: "Загальні правила смаження та запікання овочів, відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат".
4 квітня 2020
docx
План уроку: "Види паніровок"
4 квітня 2020
docx
Тести: "Тестові завдання до контрольної роботи за І семестр"
31 березня 2020
docx
Тести: "СТРАВИ З ЯЄЦІ"
31 березня 2020
docx
Тести "ЗНАЧЕННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ"
31 березня 2020
pptx
Презентація "Фритюрниці. Їх призначення, будова. Принцип дії. Правила експлуатації."
27 березня 2020
pptx
Презентація "Кисломолочний сир: хімічний склад, класифікація."
24 березня 2020
pptx
Презентація "Гарячі страви з кисломолочного сир"
24 березня 2020
pptx
Презентація "Технологія приготування вареників з сиром та вареників лінивих."
24 березня 2020
pptx
Презентація "Загальні правила варіння риби."
23 березня 2020
pptx
Презентація "Процеси, що відбуваються в рибі під час теплової обробки."
23 березня 2020
pptx
Презентація "Значення страв з риби в харчуванні."
23 березня 2020
pptx
Презентація "Тема уроку: Машини для обчищання коренеплодів і бульбоплодів."
19 березня 2020
pptx
Презентація "Тема уроку: Машини для миття овочів."
19 березня 2020
pptx
Презентація "Значення страв і гарнірів з овочів у харчуванні людини. Процеси, що відбуваються в овочах під час теплової кулінарної обробки."
19 березня 2020
pptx
Презентація "Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси з м’яса."
18 березня 2020
pptx
Презентація "ТЕМА УРОКУ: МЕХАНІЧНА КУЛІНАРНА ОБРОБКА РИБИ З ЛУСКОЮ"
18 березня 2020
pptx
Презентація "ЯЙЦЯ, ЯЄЧНІ ПРОДУКТИ. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ."
18 березня 2020
pptx
Презентація "Гарніри. Поняття про основний, додатковий, простий, комбінований, складний гарніри."
17 березня 2020
pptx
Презентація "Види та сорти пшеничного борошна, вимоги до якості. Значення виробів з тіста."
17 березня 2020
pptx
Презентація "БУЛЬБОПЛОДИ.ТОВАРОЗНАВЧО-ТЕХНОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА, МЕХАНІЧНА КУЛІНАРНА ОБРОБКА І НАРІЗУВАННЯ."
17 березня 2020
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!