Перелік запитань та відповідей
для тестового опитування на тему:
«Приготування соусів»
№ п/п |
Запитання |
Текст відповіді |
Правильна відповідь |
1 |
2 |
3 |
4 |
1. |
Вершковим маслом соус заправляють… |
|
+ - - |
2. |
Консистенція соусу білого при відпуску має бути… |
|
-
-
+ |
3. |
«Соус паровий» - це соус який… |
|
-
-
+ |
1 |
2 |
3 |
4 |
4. |
Значення соусів у харчуванні: |
|
+
-
- |
5. |
Ознаки, за якими поділяють соуси: |
|
-
-
+ |
1 |
2 |
3 |
4 |
6. |
Для поліпшення смаку «Білого соусу» на рибному бульйоні додають: |
|
+ - - |
7. |
Жирову борошняну пасеровку розводять бульйоном, який має температуру… |
|
- + - |
8. |
До складу «Соусу парового» входять: |
|
-
-
+ |
9. |
Густі соуси використовують для: |
|
+
-
- |
10. |
Для приготування соусу середньої консистенції борошна пасерованого беруть… |
|
- + - |
1 |
2 |
3 |
4 |
11. |
Під час приготування «Білого соусу» овочі в соусі проварюють: |
|
+ - - |
12. |
Лимонну кислоту додають у соуси для: |
|
-
+ - |
13. |
«Соус томатний» похідний від… |
|
-
- + |
14. |
Основні компоненти «Соусу молочного»: |
|
+
-
- |
15. |
Соуси заправляють вершковим маслом для: |
|
- + - |
1 |
2 |
3 |
4 |
16. |
Жирову пасеровку розводять: |
|
+ - - |
17. |
Борошно для приготування соусів пасерують… |
|
-
-
+ |
18. |
До «Сметанного соусу основного» входять: |
|
-
+
- |
19. |
Соус білий на рибному бульйоні використовують: |
|
-
-
+ |
1 |
2 |
3 |
4 |
20. |
Маринад овочевий з томатом використовують… |
|
- +
- |
21. |
Соус томатний на рибному бульйоні подають до страв: |
|
- - + |
22. |
Жирову пасеровку для молочного соусу готують на… |
|
- + - |
23. |
Як використовують овочевий маринад, якщо риба має різкий запах? |
|
-
-
+ |
24. |
Як рідку основу для гарячих соусів використовують? |
|
-
+
- |