Тестові завдання з теми: «Меню і прейскуранти».

Про матеріал
Тестові завдання з теми: «Меню і прейскуранти». Матеріал до уроку виробничого навчання за професією «Офіціант».
Перегляд файлу

Тестові завдання з теми: «Меню і прейскуранти»

1. До торгових приміщень відносять:

а) сервізну;

б) аванзал;

в) гарячий цех.

2. Аванзал- це:

а) танцювальний майданчик;

б) зал для очікування;

в) місце біля барної стійки.

3. Для миття столових тарілок в мийній має бути:

а) 2 ванни;

б) 3 ванни;

в) 1 ванна.

4.Перше приміщення, куди потрапляє відвідувач-це:

а) гардероб;

б) вестибюль;

в) торговий зал.

5. Сервізна - це приміщення для:

а) миття посуду;

б) зберігання посуду;

в) прасування білизни.

6. Які вимоги пред’являють до курильних кімнат:

а) наявність гарячої води;

б) інтенсивна вентиляція;

в) засервіровані столи.

7. При загальному освітленні світильники розміщують:

а) під стелею;

б) над барною стійкою;

в) підсвітка підлоги.

8.Комфорт залу:

а) підвищує апетит у відвідувачів;

б) пригнічує настрій;

в) впливає на смак страв.

9. До підсобних торговельних приміщень ресторану відносяться:

а) вестибюль;

б) гардероб;

в) кімната для паління.

10. Місцем відпочинку і очікування відвідувачів, зустрічі гостей є:

а) бенкетний зал;

б) вестибюль;

в) аванзал.

11. Основне приміщення, де обслуговують відвідувачів у ресторані:

а) аванзал;

б) торговельна зала;

в) банкетна зала.

12. Бра і торшери використовуються для такого освітлення:

а) місцевого освітлення;

б) загального освітлення;

в) декоративного освітлення.

13. Мийна столового посуду - це приміщення, яке має зв'язок між:

а) гардеробом, сервізною і роздавальною;

б) сервізною, роздавальнею та торговельним залом;

в) торговельним залом, аванзалом та хліборізкою.

14. У торговельній залі ресторану на кожне посадкове місце повинно бути столового посуду:

а) 1,5 – 2 комплекти;

б) 2,0 – 2,5 комплекти;

в) 3 – 3,5 комплекти.

15. Скляний посуд та кришталь миють:

а) у чотирьох ваннах;

б) у двох ваннах;

в) у трьох ваннах.

16. Бенкетна зала ресторану призначена:

а) для організації сніданку, обіду та вечері;

б) для організації прийомів, урочистостей;

в) для організації кейтерінгів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповіді:

  1.  б;
  2.  б;
  3. б;
  4. б;
  5. б;
  6. б;
  7. а;
  8. а;
  9. б;
  10.  в;
  11.  б;
  12.  а;
  13.  б;
  14.  в;
  15.  а;
  16.  б.

 

 

 

 

 


docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
11 травня 2020
Переглядів
1890
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку