тестовий сервіс Plickers

Про матеріал
Тестовий сервіс Plickers . Дуже цікавий та швидкий вид перевірки знань, особливо в умовах Нової Української Школи, коли діти не знають, хто відповів правильно чи неправильно, а вчитель може зробити висновки щодо засвоєння нового матеріалу - результат миттєвий.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тестовий сервіс Plickers Plickers — це додаток, що дозволяє миттєво оцінити відповіді всього класу і спростити збір статистики. Вчитель Нікопольського ліцею №23 НМР Безкровна Н.А

Номер слайду 2

Що потрібно для роботи з Plickers? зареєструватися на Plickers.сom ; один мобільний телефон у вчителя під управлінням iOS або Android з встановленим додатком Plickers; набір карток з QR-кодами

Номер слайду 3

Картки Кожна картка унікальна і має свій власний порядковий номер. Це дозволяє, наприклад, видати картку конкретного учня і відстежувати при необхідності його успіхи, зробивши опитування персоніфікованим.

Номер слайду 4

Question (питання) — ключова одиниця системи. Текст не повинен бути дуже довгим; тип відповіді ( можуть бути «істинно/хибно»); відповіді (їх може бути не більше чотирьох). Правильна відповідь позначається галочкою.

Номер слайду 5

Процес опитування У мобільному телефоні відкриваємо додаток Plickers; діти читають запитання і піднімають картки з варіантами відповіді; вчитель натискає кнопку Scan внизу екрану і потрапляє в режим сканування відповідей; Plickers будує діаграми відповідей і дозволяє відразу дізнатися, яка частина класу зрозуміла досліджуваний матеріал, а кому потрібна додаткова допомога.

Номер слайду 6

https://www.youtube.com/watch?v=Lchxc__IJd4

ppt
Додано
2 лютого 2023
Переглядів
95
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку