Тиждень математики, фізики, інформатики в дистанційному режимі.

Про матеріал
Сайт призначений для проведення предметного тижня в дистанційному форматі. Тиждень математики, інформатики, фізики - МІФ. Сайт є одним із інструментів забезпечення позакласної роботи з предметів математики, інформатики та фізики Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст. - є публічним органом інформації, доступ до якої відкритий для всіх бажаючих. Заходи, які були запропоновані при проведенні на тижні математики, інформатики та фізики спрямовані на розвиток творчої фантазії дітей, логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, формування обов'язковості, відповідальності, креативності. Мета цього сайту- поглиблення знань учнів з інформатики, математики і фізики, виховання в учнів уміння приймати рішення в нестандартних ситуаціях, розвивати самоосвітню, інформаційну компетентність, виховувати позитивні мотиви до навчальної діяльності, творчу самостійність і відповідальність, піддвищення пізнавальної активності учнів. Його контент, призначений бути швидким довідником як для учнів школи так і для абітурієнтів та студентів вишів. Святогорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Автори сайту МІФ: Скрипник Г.Г. - вчитель інформатики; Бовкун О.В. - вчитель математики; Толстопятенко Н. М. - вчитель фізики.
Перегляд файлу

Сайт призначений для проведення предметного тижня в  дистанційному форматі. Тиждень математики, інформатики, фізики - МІФ.

Сайт є одним із інструментів забезпечення позакласної роботи з предметів математики, інформатики та фізики Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст.  - є публічним органом інформації, доступ до якої відкритий для всіх бажаючих.

Заходи, які були запропоновані при проведенні на тижні математики, інформатики та фізики  спрямовані на розвиток творчої фантазії дітей, логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, формування обов'язковості, відповідальності, креативності.

Мета цього сайту- поглиблення знань учнів з інформатики, математики і фізики, виховання в учнів уміння приймати рішення в нестандартних ситуаціях, розвивати самоосвітню, інформаційну компетентність, виховувати позитивні мотиви до навчальної діяльності, творчу самостійність і відповідальність, піддвищення пізнавальної активності учнів.

Його контент, призначений бути швидким довідником  як для учнів школи так і для абітурієнтів та студентів вишів.

https://sites.google.com/view/sv19122022-23122022

Святогорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Автор сайту МІФ:  Скрипник Г.Г. - вчитель інформатики.

 

   Співавтори:              Бовкун О.В. - вчитель математики;

                                       Толстопятенко Н. М. - вчитель фізики.

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Сологуб Ольга Юріївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
11 січня 2023
Переглядів
732
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку