Трудова акція "Турбота молоді тобі, Україну"

Про матеріал
Трудова акція " Турбота молоді тобі, Україно". Секція "Плекаємо сад". Презентація.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ ТА НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИОПОРНИЙ ЗАКЛАД “ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ ст. с. ЦМІНИ”Трудова акція “ Турбота молоді тобі, Україно! ““ Плекаємо сад ”Підготували учні 11-А класу: Дячишин Анастасія та Кльок Анастасія. Керівник вчитель біології – Чернюк Марія Петрівна2020 рік

Номер слайду 2

Наш навчальний заклад приділяє багато уваги екологічному вихованню учнів та природоохоронній роботі. Виховання сучасного господаря, здатного працювати в умовах ринкової економіки, формування творчої працелюбної особистості, економічної і трудової культури учнів здійснюється саме під час роботи у нашому шкільному садку.

Номер слайду 3

Територія нашого саду невелика, лише 0,27 га. Починаючи із 2013 року на цій території висаджуються переважно плодові дерева, а саме груші, яблуні та вишні, а минулого року було посаджено ще два волоських горіхи. Всього за ці роки учні нашої школи посадили 58 дерев. Нажаль не всі дерева відразу приживались, проте це спонукало нас шукати стійкіші сорти дерев. І зараз ми маємо саме таку кількість.

Номер слайду 4

План нашого саду1 Умовні позначення: ГрушіВолоський горіх. Вишні Берези. Яблуні 1 автобусна зупинка

Номер слайду 5

У саду переважають яблуні таких сортів, як антонівка, аріана,

Номер слайду 6

Учні нашої школи постійно слідкують за вкоріненими деревцями, проводячи всі потрібні заходи по догляду( обрізка, підбілка стовбура та поновлення навколо стовбурового кільця.

Номер слайду 7

Кожного року ми поновлюємо наш садок новими молодими деревцями(теж плодовими)

Номер слайду 8

Весняна посадка молодих дерев

Номер слайду 9

Осінні роботи

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Саме тому, наша школа зацікавлена в розвитку робіт на території шкільного саду, тому що трудова діяльність лише позитивно впливає на розвиток дітей, призвичаює їх до колективної праці та відповідальності. Нові знання та навички будуть корисними у подальшому житті!!!

Номер слайду 12

Дякуємо за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Біологія, Інші матеріали
Додано
30 вересня 2021
Переглядів
337
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку