Твір на тему "Любов"

Про матеріал
Підліткам сьогодні дуже важко зрозуміти, що таке любов. Даний твір допоможе їм замислитись над цим.
Перегляд файлу

Любов

"Мені подобаються в цій людині навіть недоліки". Хммм ... чи так це насправді? Той період, коли тобі "подобається навіть недоліки" -Тимчасовий. Тому що ти їх навіть не бачиш, людина намагається говорити те, що ти хочеш почути, виглядати так, яким ти хочеш його бачити і робити те, що ти хочеш, щоб він робив.

Розглянемо з боку дружби. Ось людина весела, цікава, говорить вголос те, що багато хто сказати не можуть і вважає себе краще за інших. Приємно спілкуватися з такою людиною? Перший час однозначно приємно і весело, але з часом розумієш, що це не ті якості в людині, які варто цінувати в друзях. Тоді людина набридає, ви перестаєте спілкуватися і він навіть дратує.

А якщо поглянути з боку відносин? Знову ж таки, людина така, яким ти хочеш його бачити. Перший час романтика, почуття, емоції. Все прекрасно, метелики в животі, кисіль в голові і начебто це все реально насправді, тому що триває довгий час ... І тут парочка бажає вступити в шлюб, влаштувати сімейне життя і так далі ... Проходить час ... може рік, два, може тиждень, місяць ... емоцій немає, почуття згасають, супутник життя проявляє свої справжні якості і своє справжнє ставлення. Вас починають один в одному реально дратувати недоліки. Так, в шлюбі, щоб бути щасливими, потрібно закривати очі на недоліки, але поки ви не в шлюбі, їх потрібно тримати на поверхні, щоб потім не було нестерпно боляче.

docx
Додано
15 лютого 2019
Переглядів
721
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку