Улюблений актор (дом. завдання)

Про матеріал
Тут дана коротка біографія та цікаві факти про відомого актора Джима Керрі. Застосовується як додатковий навчальний матеріал.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Джим Керрі

Номер слайду 2

Джеймс Юджі́н Ке́рріКанадо-американський актор, продюсер, комік. Найбільш відомий за фільмами «Маска», «Бетмен назавжди», «Ейс Вентура», «Брюс Всемогутній». Один з найбільш високооплачуваних коміків США.

Номер слайду 3

Нагороди. Він володар двох і номінант на шість «Золотих глобусів», номінант на премію BAFTA, а також володар ряду інших премій. До того ж у ЗМІ безліч разів зазначалося, що Керрі жодного разу за свою кар'єру не висувався на премію «Оскар».

Номер слайду 4

Фільмографія(актор)1994 Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин. Ace Ventura: Pet Detective. Ейс Вентура1994 Маска. The Mask. Стенлі Іпкіс / Маска1994 Дурний і ще дурніший. Dumb & Dumber. Ллойд Крістмас1995 Бетмен назавжди. Batman Forever. Едвард Ніґма / Загадочник1995 Ейс Вентура 2: Поклик природи. Ace Ventura: When Nature Calls. Ейс Вентура1996 Кабельник. The Cable Guyкабельник Ерні Дуглас1997 Брехун, брехун. Liar Liar. Флетчер Рід2003 Брюс Всемогутній. Bruce Almighty. Брюс Нолан

Номер слайду 5

Цікаві факти. Керрі - один з самих високооплачуваних у світі акторів, які мають право вимагати 20 мільйонів доларів за фільм. Коли він був дитиною, його сім'я була настільки бідна, що жила в трейлері. Почуття гумору Джим успадкував від батька - всі, хто знав його, кажуть, що важко знайти людину кумедніше. Таємна пристрасть Джима Керрі - караоке і суші.

Номер слайду 6

«Це приголомшлива професія - актор! Можна витворяти перед камерою що завгодно і не відповідати за наслідки. Це так цікаво - проникати в душу людей. Все, що пов'язано з психологією, мене страшенно цікавить. Коли граєш роль, то цілком себе забуваєш», - захоплюється Керрі.

pptx
Додано
8 липня 2019
Переглядів
1094
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку