Урок 1 Життєві навички ВЖР 6 клас

Про матеріал
Вступний тренінг. 1. Курс ВЖР для 6 класу. 2. Правила роботи в групі 3. Роль життєвих навичок у житті людини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТРЕНІНГ 1. БАЗОВІ ПОНЯТТЯШевченко Інна Ігорівна

Номер слайду 2

На цьому уроці ви:

Номер слайду 3

1. Розгляньте зміст тем курсу«Вчимося жити разом» та оберіть ту з них, яка вас найбільше зацікавила. 2. Запишіть в зошиті, чому саме ця тема?Наприклад: Я люблю знайомитися з новими людьми, тому мені особливо цікаво було б вивчити тему "Як стати бажаним співрозмовником"

Номер слайду 4

Курс «Вчимося жити разом» розвиває життєві навички, деякі з них наведено на малюнку

Номер слайду 5

Тренінг і його правила1. Що ви будете робити під час тренінгів? 2. Для чого на тренінгах приймають правила роботи? Правила на тренінгу розробляють для спільної роботи, щоб співпрацювати успішно та ефективно.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Навички, що впливають на якість життя

Номер слайду 8

Розгляньте ситуації на фото. Що відбувається в кожній ситуації?Запишіть, які життєві навички допоможуть запобігти цій ситуації? А які владнати її?

Номер слайду 9

Висновки: Життєві навички є необхідними для кîжнîї людини. Вони сприяють безпеці, здоров’ю та життєвому успіху, дозволяють налагоджувати взаємини з однолітками і дорослими, а також досягати поставлених цілей. Тренінг — це форма групової роботи та навчання, яка забезпечує активну участь і творчу взаємодію учасників за допомогою рîлüîвих іãор, мозкових штурмів, обговорень тощо. Правила на тренінгу потрібні для того, щоб зручніше було працювати у групах. Відомо, що люди охочіше дотримуються правил, про які вони домовилися між собою. Тому ми спочатку обговорили і записали правила, а потім зобов’язалися виконувати їх.

Номер слайду 10

Домашня робота за посиланнямhttps://learningapps.org/view27618773або

pptx
Додано
7 вересня
Переглядів
52
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку