Урок-квест для 6 класу

Про матеріал
Урок узагальнення знань для учнів 6 класу за І семестр навчального року, за підручником Н.А. Тарасенкова. Зроблено у вигляді квесту "Подорож до Львова". Задачі фінансова-економічного змісту, Коли учень дає правильну відповідь, то відкривається наступне питання. В роботі є посилання для проходження квесту.
Перегляд файлу

 

 

ВСТУП

Genially

 

 Сучасні  уроки мають супроводжуватися наочністю.  Учням  до вподоби яскраві зображення, відео, інфографіки, анімації та діаграми. Такі  яскраві елементи мозок запам'ятовує найкраще.  Платформа Genially  дає можливість зробити таку подачу інформації по-новому. Цей сервіс справжній віртуальний помічник вчителя.

Genially мультизадачний онлайн-сервіс для створення презентацій, інтерактивних зображень, карт, звітів, інфографік, вікторин, плакатів, відео, та віртуальних посібників.  Сервіс містить понад тисячу різноманітних шаблонів, за допомогою яких можна швидко створювати інтерактивний контент. У базовій версії  достатньо шаблонів для створення робіт, які покращать роботу вчителя на уроці, а учням допоможуть в формуванні вмінь та навичок у межах конкретного предмету компетенцій високого рівня.

УРОК-КВЕСТ
6 клас математика

Мета: Формувати в учнів навички розв’язувати задачі фінансового змісту.

Розвивати логічне мислення, сприяти економічній та фінансовій  обізнаності. Виховувати любов до подорожей Україною, світом.

 

Урок узагальнення знань за І семестр.

 

Після переходу за посиланням на платформу Genially , учні побачать опис

квесту.

 

 

Завдання

Правильна відповідь

 826 км

15200 грн

17 годин 50 хвилин

660 грн

144 варіанта

 

 

 

 

 

 

Посилання на квест 

docx
Додано
17 лютого 2023
Переглядів
281
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку