Урок мужності на тему: "Життя після АТО"

Про матеріал

Матеріали до уроку мужності на допомогу класним керівникам у середніх та старших класах

Мета: формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого краю, народу та його історії; формування та розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Вітчизни на прикладі подвигу героїв сьогодення; виховання громадянських почуттів, свідомої соціальної активності та відповідальності.

Хід заняття

Вчитель: Люди повертаються з війни пораненими навіть якщо їх і не зачепило осколками. Звикнувши до поділу на чорне і біле, повертаючись в мирне життя з великою кількістю відтінків сірого, вчорашні бійці часто не справляються з психологічними і побутовими труднощами. Сім'ї багатьох ветеранів АТО, нерідко на межі розвалу.

Історії успіху ветеранів - це історії успіху в національному розумінні. Це не лише для ветеранів і про ветеранів. Це в цілому для суспільства. Чи може середньостатистичний українець в 30 з гаком років круто змінити свою долю, кинувши роботу, залишивши колишнє життя і почавши жити для когось іншого? Не завжди. А ветерани можуть. У цьому, напевно, і сила. Потенційно усі ветерани, повернувшись додому, можуть мати такі ж історії успіху. Адже людина, що отримала шокуючий досвід і вийшла з кризових станів, може перебороти будь-яку ситуацію.

Про таких героїв наші наступні розповіді

zip
Додано
9 квітня 2018
Переглядів
560
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку