Урок "Практична робота. Розквіт Русі-України"

Про матеріал
Робота розроблена відповідно до підручника "Історія України" 7 клас за редакцією Щупака І.Я.
Перегляд файлу

Практична робота.

Розквіт Русі-України.

 

  1. На шкалі часу позначте: основні події князювання Володимира Святославича і Ярослава Володимировича (від 3 до 5 подій):

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2. Заповнивши таблицю, зробіть висновок щодо правового становища різних верств населення на Русі.

Правове становище верств руського населення за положеннями «Руської правди»

Верства населення

Правове становище

Князів муж, князів тіун (управитель)

 

Челядник (холоп)

 

Смерди

 

Ізгой

 

 

 

 

 

 

3. Користуючись підручником запишіть в хронологічному порядку події, які призвели до розвитку та розквіту Русі-України (ІХ – перша половина ХІ ст.). (записати мінімум 10 основних подій, бажано вказавши рік події або століття).

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________4. Робота з контурною картою.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бовгиря Юля
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
20 грудня 2021
Переглядів
3641
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку