Урок-презентація на тему "Догляд за обличчям"

Про матеріал
Зроблена в вільний час. Можна взяти ідею та переробити для урока Етики. Інформація взята з інтернету.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Догляд за шкірою обличчя. Очистити, нанести сироватку, а потім крем. Починайте та завершуйте свій день коротеньким ритуалом, що забезпечить вашій шкірі красу та здоров’я. Відповідь на питання як отримати красиву шкіру насправді дуже проста. Це ніби чистити зуби щоранку та щовечора. Додайте до цієї щоденної процедури ще й очищення та зволоження шкіри. Оберіть для себе правильну косметику й ознайомтеся з чотирма основними кроками в догляді за шкірою.  24.10.23

Номер слайду 2

Очищення та зняття макіяжу. Ретельне зняття макіяжу та очищення шкіри — це основа щоденного догляду за шкірою. Без них вона не зможе поглинати всі необхідні поживні речовини, а невдовзі вам почнуть докучати закупорені пори. Обирайте засоби для зняття макіяжу відповідно до свого типу шкіри. Для жирної та комбінованої шкіри обличчя підійде гель, який змивається водою. Для сухої та чутливої шкіри обирайте молочко для зняття макіяжу або олійку, які слід наносити на ватний диск і за допомогою нього очистити шкіру від забруднень. Після цього очистьте шкіру лосьйоном для обличчя та переходьте до другого кроку. Скраб і маска Принаймні раз на тиждень додайте до своїх процедур догляду скраб і маску для обличчя. Спершу, використовуючи скраб, видаліть відмерлі клітини шкіри. Ця процедура пришвидшить циркуляцію крові, що сприятиме відновленню шкіри обличчя. Нанесіть скраб круговими рухами на вологу шкіру обличчя, акуратно її масажуйте, а тоді змийте засіб водою. Після цього нанесіть маску з високим вмістом активних речовин, яка забезпечить вашій шкірі максимальний захист. Оберіть маску для шкіри обличчя, яка відповідає її поточним потребам. Що потрібно вашій шкірі саме зараз? Зволоження? Чи, може, вам потрібна чорна маска для очищення проблемної шкіри?

Номер слайду 3

Сироватка для шкіри обличчя Порівнюючи сироватку з кремом, одразу помітно, що сироватка має легшу та м’якшу консистенцію, завдяки чому вона легко проникає до глибших шарів вашої шкіри. Сироватка підготує вашу шкіру до нанесення крему та підсилить його позитивні ефекти. Сироватку потрібно акуратно «вбивати» в очищену шкіру обличчя кінчиками пальців і зачекати до повного її поглинання. Лише після цього можна переходити до фінального кроку вашої щоденної процедури догляду за шкірою. Крем для шкіри обличчя Матувальний крем підійде для жирної шкіри, заспокійливий крем — для чутливої, а крем від зморшок — для зрілої шкіри. Він зволожує, живить, бореться з недоліками (наприклад, акне та пігментними плямами). Ви можете підібрати крем відповідно до свого віку, поточних потреб і типу шкіри. Наносьте крем на обличчя, шию та зону декольте щоранку та щовечора. Увечері використовуйте нічний крем, який відновлюватиме й живитиме вашу шкіру протягом сну. Зранку — денний крем, який освіжатиме шкіру, захищатиме її від зовнішніх впливів, а також буде базою для вашого макіяжу. Доповніть свій щоденний догляд спеціальним кремом для зони навколо очей і бальзамом для губ, щоб потім насолоджуватися здоровою та красивою шкірою!

Номер слайду 4

Типи шкіри: А вам відомо, який у вас і як за ним доглядати? Оберіть індивідуальний догляд для вашої шкіри! Ми підготували для вас найкращі засоби для нормальної, чутливої, жирної, сухої та проблемної шкіри. Ви не знаєте, як розпізнати свій тип шкіри, а також як за нею доглядати? Ознайомтесь із характеристиками типів шкіри, які ми спеціально підготували для вас, а також із декількома простими порадами для щоденного догляду.

Номер слайду 5

Нормальна шкіра Ознаки: Шкіра не надто суха, не надто жирна. Зазвичай вона не має проблем з акне чи розширеними порами. Майже не буває подразненою та стягненою. Способи догляду за нормальною шкірою: Навіть якщо ваша шкіра не має жодних проблем, вона все одно вимагає регулярного догляду, щоб завжди бути зволоженою та уникнути передчасного старіння. Очистіть шкіру щоранку та щовечора, нанесіть живильну сироватку та крем. Один раз на тиждень очистіть шкіру від відмерлих клітин за допомогою пілінгу та насолоджуйтесь відчуттям здорової та свіжої шкіри. Суха шкіра Ознаки: Помітно суха, стягнена, лущиться, дещо загрубіла на дотик. Часто свербить. Більш схильна до утворення зморшок. Способи догляду за сухою шкірою: Для зняття макіяжу зі сухої шкіри використовуйте молочко, олійку або воду для зняття макіяжу без вмісту спирту й інших компонентів, які могли би її висушувати. Для інтенсивного зволоження двічі на день наносіть на обличчя живильний крем, однак перед цим скористайтесь зволожувальною сироваткою або бустером із гіалуроновою кислотою. Один раз на тиждень використовуйте зволожувальну маску. В такий спосіб ваша шкіра поступово омолодиться й отримає нове життя.

Номер слайду 6

Комбінована шкіра Ознаки: У Т-зоні комбінована шкіра більш жирна, а на інших ділянках вона радше суха. Способи догляду за комбінованою шкірою: У догляді за комбінованою шкірою вам стануть у пригоді засоби, що нададуть матовості блискучим ділянкам обличчя та водночас зволожать сухі. Ретельно знімайте макіяж і очищуйте шкіру двічі на день. Заспокоївши шкіру тоніком, нанесіть легку сироватку, а після цього зволожувальний крем із матовим ефектом. Правильний догляд вирівняє вашу шкіру, яка випромінюватиме здоров’я. Жирна шкіра Ознаки: Швидко стає жирною та сильно блищить. Страждає від розширених і забитих пір. Погано тримає макіяж. Способи догляду за жирною шкірою: Жирна шкіра вимагає більш ретельного та правильного зняття макіяжу й очищення. Для цього ідеально підходять гелі та пінки для зняття макіяжу, що змиваються водою. Обирайте нежирні креми з легкою гелевою текстурою, яка не забиває пори. Декілька разів на місяць використовуйте легкий пілінг і очисну маску. Використовуйте злегка матувальні засоби та назавжди попрощайтеся з небажаним блиском.

Номер слайду 7

Проблемна шкіра Ознаки: Страждає від акне, чорних цяток і розширених пор. Текстура та тон шкіри неоднорідні. Способи догляду за проблемною шкірою: Найкращим вибором стануть дермокосметичні засоби, які спеціально призначені для акне й інших недоліків шкіри. Почніть із глибокого очищення шкіри гелем або водичкою. Застосуйте заспокійливий тонік, некомедогенний крем і локальний відновлювальний засіб, який слід нанести безпосередньо на проблемні місця. З таким доглядом ваша шкіра точно вам віддячить. Чутлива шкіра Ознаки: Часто з’являються неприємні пекучі відчуття на шкірі, почервоніння. Іноді можуть з’явитися прищі внаслідок подразнення. Способи догляду за чутливою шкірою: Для зняття макіяжу з чутливої шкіри використовуйте спеціальні засоби, такі як очисне молочко чи пінку. Заспокойте шкіру за допомогою тоніка, зволожте сироваткою з легкою структурою, а потім нанесіть крем. Не забувайте також про крем для очей для чутливої шкіри. Намагайтеся не використовувати косметику із вмістом спирту, ароматизаторів та інших потенційних подразників. Після цих процедур ваша шкіра почуватиметься набагато краще.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Дякую за увагу!!!Якщо будуть запитання-пишіть!!

pptx
Додав(-ла)
Жукова Соломія
Додано
7 листопада 2023
Переглядів
335
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку