Урок "Робота з дитячою книжкою" Презентація

Про матеріал
Дана презентація допоможе вчителю провести урок з літературного читання за будь-якою програмою і автором підручника. Презентація на основі книжки "Швидкочитаночка" Л.А. Антонової для вдосконалення навичок швидкого читання учнів, залучення до самостійного читання, розвитку читацької грамотності. А також можно викорастати на урок позакласного читання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Два чоботи- параказка

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Чоботи , чоботи ви мої,Наробили клопоту ви мені !Чоботи, чоботи ви мої,Наробили клопоту ви мені !

Номер слайду 4

Вступна бесіда1. Як ви вважаєте, про що буде йти мова в казці ?

Номер слайду 5

Ґудзик бавився у дворі і почув, як хтось гукає :-Сосиско ! Сосиско! Ти де?

Номер слайду 6

«Отакої! – здивувався Ґудзик, - відколи це в нас обіди вулицею гуляють? Піду подивлюся, може, вдасться першому поласувати смакотою».

Номер слайду 7

Ґудзик кинувся на пошуки. Щойно повернув за ріг, як ударився лобом об щось мокре й холодне.

Номер слайду 8

Перед очима стирчала чорна мордочка. Ти хто?- запитав Ґудзик. Сосиска!Ти що кепкуєш? Хіба я сосисок не ба-чив!- обурився Ґудзик.

Номер слайду 9

Мені не до кепкування! Я такса, томуза видовжений тулуб мій господарназвав мене Сосискою. А ти хто?- Я кіт на ймення Ґудзик!

Номер слайду 10

-Ой, тримайте мене всі! А ще з моєїклички глузував!- покотився від сміху песик. – Я теж гудзики бачив – вонигеть на тебе не схожі.-А моя хазяйка сказала, що в меневеликі круглі очі, наче гудзики. Тому й назвала так.

Номер слайду 11

Справді,- погодився Сосиска. То ти виявляється пес…А що?Ну тоді я тебе боятися мушу. Хіба я страшний?Та ні! Мені зовсім не лячно. То, може, будемо друзями?Я не проти. Гарна в нас компанія буде-Ґудзик і Сосиска!

Номер слайду 12

-Еге ж. Пес і кіт ударили по лапахі подріботіли вулицею,адже разом мандрувати. Веселіше.

Номер слайду 13

Дай відповідь на запитання:1. Сосискою звати кота/собаку/єнота2. Гудзиком звати собаку/єнота/кота3. Чому кажуть; «Пес котові не товариш»? Як ти думаєш, чи могли б насправді потоваришувати котик з песиком?

Номер слайду 14

Вправи для релаксаціїУяви, що ти потрапив (потрапи-ла) у новий колектив, де на тебеніхто не звертає уваги. Спробуйпотоваришувати з іншими. З чого б ти почав (почала)?

pptx
Додано
8 жовтня 2023
Переглядів
218
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку