Урок виробничого навчання

Про матеріал
Т.ехнологічна карта розроблена для здобувачів освіти за професією кухар.Технологічна карта по приготуванню затірки молочної.
Перегляд файлу

Технологічна картка

Затірка молочна (стиранка)

810
 

Назва продукту

Маса нетто

 Маса брутто

Молоко

700

700

Вода

350

350

Для тіста:

Борошно пшеничне

70

70

Яйця

0,2 шт

12

Сіль

2

2

Маса тіста

80

80

Цукор

10

10

Масло вершкове або маргарин столовий

10

10

Вихід:

 

1000

 

 

 

Технологія приготування

       З пшеничного борошна, яєць, солі, води замішують круте тісто і натирають його на тертці. Тісто можна не замішувати, а розтерти. У киплячу суміш молока і води вводять розтерте тісто, додають сіль, цукор і варять до готовності. Заправляють маслом або маргарином.

Підготувала:

 

Софія Хірна

docx
Додано
13 лютого 2021
Переглядів
482
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку