Технологічна картка
Затірка молочна (стиранка)
Назва продукту |
Маса нетто |
Маса брутто |
Молоко |
700 |
700 |
Вода |
350 |
350 |
Для тіста: |
||
Борошно пшеничне |
70 |
70 |
Яйця |
0,2 шт |
12 |
Сіль |
2 |
2 |
Маса тіста |
80 |
80 |
Цукор |
10 |
10 |
Масло вершкове або маргарин столовий |
10 |
10 |
Вихід: |
|
1000 |
Технологія приготування
З пшеничного борошна, яєць, солі, води замішують круте тісто і натирають його на тертці. Тісто можна не замішувати, а розтерти. У киплячу суміш молока і води вводять розтерте тісто, додають сіль, цукор і варять до готовності. Заправляють маслом або маргарином.
Підготувала:
Софія Хірна