Theme: EATING OUT
Aim: закріплювати та узагальнювати знання з теми; вправляти учнів в обговоренні переваг та недоліків закладів харчування; вчити вести дискусію з використанням вивченого матеріалу; розвивати навички усного монологічного та діалогічного мовлення; формувати навички сприйняття інформації на слух; розвивати логічне та аналітичне мислення; виховувати культуру спілкування і поведінки у закладах громадського харчування; прищеплювати найкращі традиції сучасного ділового світу; звернути увагу на проблему здорового харчування.
Procedure
Presentation groups of children. Asking groups by each other.
(Listening 2)
|
Mexican |
Fast Food |
Italian |
quality of food |
…….quality, ……. & spicy |
not greasy or too ……………. |
only the freshest ……………. |
service |
efficient, ……………. |
……………. |
……………. unhurried |
atmosphere |
……………. |
…………….. |
relaxed ……………. |
price |
……………. |
overpriced |
………value for money |
Discussing the menu.
Reading
Pair Work. Discussing the situations.