Веб-квест "Фізичні і хімічні явища"

Про матеріал

Вашій увазі пропоную веб-квест із теми "Фізичні і хімічні явища" (хімія 7 клас). При виконанні запропонованих завдань учні опановують новий матеріал у цікавій формі (змагання). За правильні відповіді учасники отримують бали, вкінці визначаються переможці. Така форма роботи сприяє активізації пізнавальних можливостей учнів на уроці, розвитку компетенцій і вмінні розподіляти обов'язки та бути відповідальними при роботі у команді.

Перегляд файлу

 

Вітаю. Шановні колеги, пропоную вашій увазі веб-квест із хімії для учнів 7 класу  із теми «Фізичні та хімічні явища».

Дана розробка допоможе вчителям невимушено і в ігровій формі ознайомити здобувачів освіти із цікавою темою предмету Хімії, отримати ґрунтовні знання та удосконалити вміння використовувати їх на конкретних прикладах ( під час виконання завдань та життєвого досвіду).

Кожен учитель може пропонувати свої правила, умови проходження завдань і цікаві нагороди. Це може бути командна робота або індивідуальна. Але, головне, цей веб- квест допоможе цікаво і з користю опанувати необхідну тему.

Після проходження всіх завдань можна запропонувати учням вдома підготувати кросворд, ребуси, загадки, життєві ситуації та неважкі експерименти із використанням ужиткової хімії, що підтвердять існування фізичних і хімічних явищ у житті людини. Тож, бажаю вам успіхів!

https://sites.google.com/view/kvest11/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B0

 

docx
Пов’язані теми
Хімія, Розробки уроків
Додано
15 грудня 2023
Переглядів
91
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку