Відкритий урок з математики на тему "Подорож Миколаївською областю"

Про матеріал
Конспект до відкритого уроку на тему "Подорож Миколаївською областю". На основі цього конспекту було складенно перзентацію на основі 12 слайдів які дітям показали куточки Миколаївської області. І за допомогою математики вони дізналися дуже багато цікавих фактів про рідну Миколаївщину.
Перегляд файлу

Бузький лиман — відкритий лиман в північній частині Чорного моря, на теренах Херсонської і Миколаївської областей України. Головний порт на лимані  Очаків.

 

О́львія λβια щаслива)  (Сабія, далі Борисфеніда, ще далі Ольвія чи Ольвіополіс) найважливіша грецька колонія в Нижньому Побужжі, в дельті Гіпаніса (Буга) та Борисфена (Дніпра), заснована вихідцями з Мілета в 647646 р. до н. е.

Її політичним та економічним центром було однойменне місто, залишки якого розташовані на правому березі Бузького лиманубіля с. Парутиного Очаківського району Миколаївської області.

 

Березань вважається частиною заповідної зони «Ольвія», в якій постійно ведуться археологічні розкопки. Острів люблять туристи, що пояснюється його мальовничими краєвидами та історичною значимістю.

Острів Березань славиться не тільки природними красотами, а й масою цікавих фактів, які пов’язані з цим місцем.

 

Тилігу́льський лима́н, або Тилігул лиман на півдні України (на територіях Одеської області та Миколаївської області). Назва походить від тур. Deli Göl — «скажене озеро». Лиман являє собою старе русло річки Тилігул

 

Ко́блево (укр. Коблеве) село у Березанському районі Миколаївської області України. До складу входить також і курорт «Коблево» на Чорноморському узбережжі . Частина розташована на березі Тилігульського лиману

docx
Пов’язані теми
Математика, Розробки уроків
Додано
8 лютого 2019
Переглядів
469
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку