"Виготовлення квітки маку з фоамірану" інструкційна картка

Про матеріал
Фоаміран – сучасний матеріал з яким приємно працювати. За прекрасні характеристики і вміння приймати будь-яку форму його прозвали « гумовою папером. Колірна палітра фоамірана вражає, а працювати з ним – одне задоволення! Спробуйте вланоруч створити чудову квітку за допомогою інструкційної картки.
Перегляд файлу

Мак из фоамирана (фома)  Інструкційна картка «Мак з фоамірана»

 Інструменти і матеріали:

-Фоаміран; -Дріт;

-Манка;  -Намистинка;

-Нитки; - Ножиці;

Мак из фоамирана (фома)-Спирт ; -Клей ПВА;      

Послідовність виготовлення:

 1. Вирізуємо трафарети і наносимо їх на фоаміран. Для виготовлення одного маку нам буде потрібно п'ять маленьких пелюсток і п'ять більше пелюсток. Також обводимо і вирізуємо потрібну кількість аркушиків.

Мак из фоамирана (фома)2. Зробимо коробочку для маку. Для виготовлення коробочки маку нам буде потрібно намистинку, дріт, нитки і праску. Беремо намистинку і вставляємо в неї проволікатиму, рівняємо краї дроту і закручуємо.

3. Нагріваємо невеликий шматочок фоамірана зеленого кольору на прасці і обертаємо їм намистинку. Чорними нитками на коробочці 5потрібно зробити тичинки довкола коробочки. Тичинки робимо як помпони.                                                                                                                                                         

4. Далі нам потрібно пофарбувати кінчики тичинкам в жовтий колір. Беремо фарбник для яєць сухою, висипаємо в суху манку і все ретельно перемішуємо. Далі помалу додаємо в манку горілку або спирт і ще раз все перемішуєш, це для того що б вона швидко висохла і забарвилася. Якщо додаватимете воду вона розкисне, набубнявіє і вийде каша )) У готову фарбовану манку опускаємо кінчики ниток, але спочатку нанесемо на них трохи клеївши ПВА.

 

 

 

5.    Тепер пелюсткам додамо текстуру. Беремо пелюстку і згортаємо її як показано на фото. І далі трохи закручуємо його. Ось така пелюстка для маку у нас вийшла. Якщо є молди можна користуватися ними і створювати текстуру на пелюстці за допомогою них. Беремо готову коробочку маку і довкола неї приклеюємо тичинки.

 

6.      Пелюстки готові, серединка готова, приступаємо до виготовлення маку.По черзі починаємо приклеювати готові пелюстки до серединки. Спочатку приклеюємо маленькі пелюстки, а вже потім більше. Мак з фоамірана (фома) готовий. Обрізуємо в підстави проволікатиму. Приклеюємо готові аркушики до маку

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Технології, Інші матеріали
Додано
4 вересня 2019
Переглядів
1357
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку