Виховна година: "МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ"

Про матеріал
Виховна година: "МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ". Саме в дітях продовження роду людського й здійснення їх мрій, сподівань на краще.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Історія свята. З 1998 року в Україні відзначають 1 червня Міжнародний день захисту дітей. Це свято було засновано в листопаді 1949 році на сесії Міжнародної демократичної федерації жінок у Парижі і саме тоді було прийнято рішення, що вже перший День захисту дітей відсвятковуватимуть в 1950 році. Цей день відзначають для того, щоб суспільство пам’ятало про права дітей і з повагою ставилося до них.

Номер слайду 3

ООН підтримала ініціативу відзначення міжнародного дня і оголосила захист прав, здоров’я і життя дитини – одним із пріоритетів у своїй діяльності. У дітей повинні бути свої права. Саме тому міжнародне співтовариство в особі Організації Об'єднаних Націй вже кілька десятиліть працює над тим, щоб створити дітям усього світу якнайкращі умови життя і розвитку.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Безперечно діти – є найдорожчим скарбом для кожного з нас. Діти - це радість, турбота, врешті решт - це наше майбутнє, тому саме ми, дорослі, повинні бути завжди поруч з ними.

Номер слайду 6

Сьогодні сотні тисяч маленьких українців знаходяться далеко від власних домівок, в евакуації. Є такі, кого ворог примусово вивіз до росії й там утримує.

Номер слайду 7

Україна робить усе, щоб повернути додому тих, кого фактично викрали. Водночас наші захисники повертають території, аби ті, хто тікав від жахіть війни, теж мали змогу повернутись додому якомога скоріше. За останніми даними, наразі Україні відомо про 19 тис. 514 українських дітей, незаконно депортованих до Росії.

Номер слайду 8

Армія РФ вбила в Україні вже 548 дітей. В Україні від початку повномаштабної війни загинули 548 дітей та понад 1351 дитина отримала поранення. 26 травня 2024.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Мирного неба над головою вам, любі наші діти і їх рідні! Хай у рідній державі для вас відкриваються нові щасливі можливості, а сьогодення буде пронизане мудрістю поколінь! Будьте здорові та радісні, і сприймайте світ так, щоб кожен день дарував щастя, любов, надійність і радість!

Номер слайду 13