Виховний захід: «Хлібові вклонімося!» .

Про матеріал
Формувати знання учнів про працю хлібороба, пекаря, суспільну значущість їхньої праці для всіх людей. Виховання патріотичних почуттів, любові до рідної землі, до свого народу, його традицій, обрядів, історії; прищеплювати любов до рідної мови, культури. Виховання в учнів розуміння необхідності праці в житті людини.
Перегляд файлу

Відкритий виховний захід «Хлібові вклонімося»

Мета: Формувати знання учнів про працю хлібороба, пекаря, суспільну значущість їхньої праці для всіх людей. Вчити цінувати працю. Виховувати патріотичні почуття, любові до рідної  землі, свого народу, його традицій, обрядів; прищеплення любові до рідної мови. Виховання в дітей розуміння необхідності праці  в житті людини.

                          Хід виховного заходу

Святково прибраний зал.                                                                                                           Пісня О. Білозір «Ласкаво просимо»                                                                                         1 учень                                                                                                                                               Здрастуйте, люди добрі!                                                                                                                Здрастуйте, люди хороші!                                                                                                             Здрастуйте, люди веселі!                                                                                                               Привіт вам у нашій оселі!                                                                                                         Від щирого серця,                                                                                                                         Від рідної нашої землиці,                                                                                                             Дозвольте вам, люди, у пояс вклонитись.

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Позакласні заходи
Інкл
Додано
30 серпня 2019
Переглядів
369
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку