Виховний захід на тему:" Шкідливі звички. Наркотики"

Про матеріал
Даний матеріал можна використати у виховних цілях, як протидія шкідливим звичкам, зокрема наркотикам.
Перегляд файлу

Подібно, як надмірна вологість заболочує місцевість, руйнує рослинність, так наркотики можуть призвести до занепаду цілого суспільного ладу. Наркотики руйнують здоров'я людей, і це, одна з причин, чому уряди забороняють їхнє вживання в немедичних цілях. Щороку через передозування гинуть тисячі наркоманів. Ще більше вмирає від СНІДу. Коло 22% усіх ВІЛ-інфікованих - це наркомани, які користуються зараженими шприцами. Однак руйнується здоров'я не лише наркоманів.

Слід зауважити, що наркотики руйнують наше суспільство. Через них росте злочинність, поширюються такі хвороби, як СНІД, гине наша молодь і наше майбутнє.

Хоча наркомани становлять у суспільстві меншість, все ж їх достатньо, аби наділити необмеженою владою наркобаронів, котрі керують продукуванням та продажем наркотиків. Злочинні справи, якими займаються ці безпринципні особи, стали нині найприбутковішими і, по суті, найбільшим бізнесом на землі.

Лікарські препарати, безперечно приносять користь багатьом людям, але ними теж іноді зловживають. Навіть ліки, котрі продаються без рецепта, наприклад аспірин та парацетамол, якщо ними зловживати, можуть завдати здоров'ю великої школи.

Кримінальна відповідальність за злочини, пов*язані з наркотиками, наступає з 14 років.Тож ми , молоде покоління, маємо протидіяти наркоманії і провотити роз*яснювальню роботу тим, хто психологічно її потребує.
 

docx
Додано
20 грудня 2021
Переглядів
292
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку