Виховний захід " Подорож країною моди"

Про матеріал

Презентація для виховного заходу, який я проводила під час тижня трудового навчання у 9 класі. Виховний захід розпочинається з розминки, а потім команди виконують завдання 7 цікавих конкурсів. В кінці презентації є пояснення до кожного слайду - це для вчителя.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Подорож країною моди»

Номер слайду 2

«Мода минає, стиль залишається» Коко Шанель

Номер слайду 3

КЛАСИЧНИЙ СТИЛЬ РОЗМИНКА

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

КОНКУРС ДИЗАЙНЕРІВ

Номер слайду 8

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВІДОМОГО УКРАЇНСЬКОГО ДИЗАЙНЕРА

Номер слайду 9

Андрей Николаевич Тищенко Родился Андре Тан 26 октября 1982 года в городке Харьковской области В 1998 году Андре Тан был зачислен на факультет моделирования при Харьковском текстильном техникуме и, окончив его, пошел в Киевский университет технологии и дизайна. В то время он снимался на Новом канале, работая стилистом. Многие узнали о нем после выхода передачи «Жертва моды». В 2000 году дизайнер зарегистрировал свою торговую марку и попал в Книгу рекордов Гиннеса. Андре Тан, биография которого полна многими наградами и достижениями, учился также в Германии и в Англии.

Номер слайду 10

ДЕБАТИ “Шкільна форма”

Номер слайду 11

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ  П О С Т А Н О В А від 22 серпня 1996 р.            № 1004 Київ  Про запровадження шкільної форми  для учнів середніх закладів освіти

Номер слайду 12

Номер слайду 13

КОНКУРС ЗАГАДОК

Номер слайду 14

КОНКУРС ЛУКІВ

Номер слайду 15

КОНКУРС “ХТО БІЛЬШЕ”

Номер слайду 16

КОНКУРС “ХТО ШВИДШЕ”

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

КОНКУРС “ ХТО Я?”

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Коментарії до презентації Слайд №3 - вчитель запитує який стиль одягу зображено. Відповідають учні групи, які перші підняли руку, а потім перевіряють чи правильно. Учениці об’єднуються у групи чи команди. Кількість груп регулює вчитель. Слайд №4 – 6 - аналогічно. За кожну правильну відповідь – 1 бал. Слайд №7 - від кожної команди одна учасниця , яка є дизайнером, сідає за окрему парту. Вчитель роздає завдання дизайнерам так, щоб інші учні його не знали. Завдання команди №1 : “Створити ескіз образу “Калина” , команда №2 “…… Верба” Час для виконання до кінця уроку. Кольорові олівці і т.д. учні мали принести з дому (вчитель на попередньому уроці розповів, що буде конкурс дизайнерів і що потрібно принести) Слайд №8 - кожна команда презентує повідомлення у довільній формі: презентація, міні-вистава, казка і т.д. Максимальна кількість - 5 балів. Слайд №9 - вчитель розповідає про відомого українського дизайнера. Слайд №10 - одна команда займає позицію “за шкільну форму”, інша “проти”. Виграє та команда, яка навела більше аргументів. Слайд №11 - вчитель знайомить учнів з постановою про …..

Номер слайду 26

Слайд №12 - вчитель порівнює фото і разом з учнями аналізує зовнішній вигляд учнів. Висновок, що шкільна форма – це практично і естетично, головне зручність і якісні матеріали. Слайд №13 - команди вдома готували загадки для своїх суперників про різні аксесуари. Можна використовувати кросворд, ребус, анаграми і т.д. Слайд №14 - учні кожної команди демонструють три луки для підлітків. Слайд №15 - вчитель роздає ученицям весняні шарфи і учасниці конкурсу по черзі демонструють способи їх зав’язування. Хто більше - той і переміг. Слайд №17 - 22 – Зрозуміло, що спочатку на слайді з’являється зображення виробу, а після відповідей команд – біоформа. Хто правильно відгадав – тому зараховується 1 бал. . Слайд №16 – відгадати біоформу, використовуючи яку створили виріб. Перед конкурсом тренувальні вправи. Слайд №23 – дизайнери демонструють свій ескіз команді-суперниці, які повинні відгадати створений образ. Якщо команда-суперниця не відгадала, тоді шанс отримати 2 бали має команда дизайнера.

ppt
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
1156
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку