Виховний захід: "Свято Осені. Світське життя". 7 клас

Про матеріал
Цей захід дуже важливий, адже він дасть нам змогу поринути у дитинство і згадати, як ми дітьми любили осінь… і чому? Відчуємо теплоту… ніжність… любов…. і зрозуміємо, що дарує нам ця прекрасна пора року не тільки розваги, але й щедрі дари…Але найважливіше завдання цього заходу - подарувати гарний настрій і відчуття свята у буденний день.
Перегляд файлу

Ангеліна  Осадча. Бувала я на різних світських заходах…І мені захотілося чогось нового…Вирішила влаштувати Свято Осені і запросити наших друзів.

Осінь - золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь — щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею з квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом.

Цей захід дуже важливий, адже він дасть нам змогу поринути у дитинство і згадати, як ми дітьми любили осінь… і чому? Відчуємо теплоту… ніжність…  любов…. і зрозуміємо, що дарує нам ця прекрасна пора року не тільки розваги, але й щедрі дари…Але найважливіше завдання цього заходу  -  подарувати гарний настрій і відчуття свята у буденний день.

Наш перший гість Артем Монатік. 

 

Звучить мелодія «Давай танцюй…»

 

Привіт…. Я знаю, що тобі дуже подобається осінь…а  у дитинстві ти любив робити феєрверки із осіннього листя?

 

Монатік. Так…дуже люблю згадувати такі моменти зі свого дитинства…Ми разом з друзями збиралися…була у нас така гра: хто більше і швидше назбирає жовтого листя…і тут фініш….це листя летить…кружляє у танці разом з тобою…такі приємні спогади…Але , на жаль, це було так давно…

 

Ангеліна  Осадча. Дійсно…гарні спогади…Я зараз на честь нашого свята влаштую тобі  феєрверк…, але незвичайний, а з осіннього листя. Дивись! 

 

 Кидаємо листя 

 

Ангеліна  Осадча. Сподобалося?

 

Монатік. Ангеліно, ти просто чудо…ти дійсно подарувала мені свято Осені…як це чудово, знову відчути ті приємні моменти…дякую тобі…

 

 

Обнялися і розійшлися

 

 

 

 

 

Ангеліна  Осадча.  Ми з дитинства пам`ятаємо віршик: «Ходить гарбуз по городу, питається свого роду — ой чи живі чи здорові всі родичі гарбузові»?  Ми, українці, любимо не тільки гарбузи, а й всю його родину.

Наступний наш гість Андрій Поплавський

 

Звучить мелодія «Юний орел…»

 

….Андрій  дуже любить усе, що зв,язано з гарбузом…Добрий день, Андрію….Хочу тобі дещо подарувати…

Андрій Поплавський… ОООО дякую…ти все про мене знаєш…

 

 Ангеліна  Осадча… То розкажи, чому ти так полюбляєш цей овоч?

 

Андрій Поплавський. Привіт, Ангеліно….по-перше, я дуже радий, що ти запросила мене на це свято…по-друге, якщо будеш організовувати свято Зими, я теж хочу на ньому побувати…по-третє, ти маєш неперевершений вигляд….А тепер про гарбузЦей овоч містить величезну кількість вітамінів, макро- і мікроелементів, які дуже добре засвоюються організмом. Також гарбуз містить залізо, цинк….Я його  додаю як гарнір до м’яса, печу оладки. Для нормальної діяльності мозку людини солодощі просто необхідні! Легкі та смачні десерти на основі гарбуза готуються дуже просто, а смак мають просто неперевершений!  До того ж гарбуз дає гарний жовтий колір у страві. Я тобі зараз скажу такий рецепт….

 

Ангеліна  Осадча…ні…дякую…колись ми з тобою  зустрінемося… думаю це буде   кулінарне шоу  і  тоді я його стовідсотково і послухаю, і запишу, і обіцяю, навіть приготую цю страву …

 

Андрій Поплавський…   Добре…домовилися…наступна наша зустріч буде на Мастер-шеф…

 

 

Обнялися і розійшлися

 

Ангеліна  Осадча…А зараз невеличка рекламна пауза…не залишайте нас…після реклами ми ще зустрінемося з Анною Поляковою та Дідзьо

Реклама звучить пісня

 

 

 

 

 

 

Ангеліна  Осадча…Яблуко — це скарбничка поживних і корисних речовин. Людям давно відомо про корисні властивості яблук і ,можливо, тому вони часто фігурують у різноманітних міфах та легендах. Тому, мабуть, їх через це дуже полюбляє    Павло Дідзьо…    

Звучить мелодія «Я і Сара…»

 

Привіт, …. Прошу подарунок для Дідзьо….

 

Дідзьо… Дякую…а я прийшов без подарунків…вибач,  наступного разу я тебе буду дивувати

 

Ангеліна  Осадча…Добре…я згідна…а тепер розповідай,  чому саме яблуко?

 

Дідзьо… Знаєш, я ніколи ще не бував на таких святах..Ти молодчинка, що влаштувала усім нам такий прекрасний захід…

 

Ангеліна  Осадча…Дякую…дякую…не змушуй мене пекти раків….

 

Дідзьо…Ну що ти…ти супер…а тепер про яблука..Усім нам відомо, що яблуко смачне…але хочу розказати про один цікавий факт…Можливо, ти знаєте…Ангеліно, варила компот із яблук?

 

Ангеліна  Осадча Так…а що…

 

Дідзьо… Коли варила компот з яблук, помічала, що яблука спочатку спливають, а потім тонуть. При цьому самі яблука не втрачають своєї форми, а лише трохи розварюються в киплячій воді.

 

Ангеліна  Осадча Так…а ти, що… знаєш відповідь на це запитання?

 

Дідзьо…Так….Це відбувається тому, що коли вода починає нагріватися і доходить до кипіння, повітря в яблуках починає вивільнятись і вони змінюють свою щільність. Коли компот вже майже готовий, внутрішня структура яблук руйнується, хоч їхня форма залишається практично незміненна. Повітря, яке містилось всередині, заміщується молекулами води і яблука тонуть на дно посудини.

 

Ангеліна  Осадча…Дякую тобі за цікаву розповідь…рада була з тобою зустрітися…

Обнялися і розійшлися

 

 

Ангеліна  Осадча…Картопля давно стала одним з основних продуктів у нашому раціоні харчування.  Її вважають другим хлібом, який має свою історію і безліч корисних властивостей. І наступний  гість нам про неї розповість більше….

Звучить мелодія «Королева ночі…»

 

Ангеліна  Осадча…  Привіт, Анно…  Прошу винести наш подарунок для Анюти….

 

Анна Полякова…ОООО…Ви мене здивували…Вся картопелька однакова….Яка краса…А, можливо, Ангеліно, ти знаєщ, що це за сорт картоплі?

 

Ангеліна  Осадча…  Сорт картоплі ---------------…. А тепер розкажи нашим глядачам, чому картопля і ти взаємопов,язані тісно…Особисто мені, самій цікаво…

 

Анна Полякова… Ну , мабуть, я нікого не здивую, що у дитинстві теж допомагала батькам збирати картоплю….ООООО…скільки спогадів…як не хотілося…..а мама каже, що потрібно, бо що будемо їсти взимку….

 

Ангеліна  Осадча…Так…я думала, що це фрази вбивчі лише моєї мама…бачу помилялася…

 

Анна Полякова…Так…так…скільки сліз.. Я вже й говорила, що не буду її їсти , бо вона калорійна…...але мама завжди говорила: якщо грамотно поєднувати картоплю з іншими продуктами, цей коренеплід допомагає скинути зайву вагу.Ти знаєш,  це дійсно так…

 

Ангеліна  Осадча… Але ж  в одній порції картоплі міститься 110 калорій. При додаванні в картоплю вершкового масла подвоюється калорійність страви.

 

Анна Полякова Отож- бо… грамотно поєднувати картоплю з іншими продуктами…і тоді все буде окей…

 

Ангеліна  Осадча…Дякую за пораду…З сьогоднішнього дня буду їсти картоплю….

Обнялися і розійшлися

 

 

 

 

 

 

Ангеліна  Осадча…О́сінь — одна з чотирьох пір року між літом та зимою. Це — перехідний сезон, коли стає помітним зменшення світлового дня та поступово знижується середньодобова температура повітря. 

Але разом із тим, Осінь – дивовижна пора! Вона надихає на творчість, філософські роздуми та загалом допомагає усвідомлювати сутність життя. 

Осінь … кожен чекає її по-своєму…хтось прагне почати нове життя, хтось забути найболючіше, а хтось висловлює в статусах  про осінь всі свої страждання…

Ми бажаємо Вам, щоб з  осінню були пов’язані лише хороші спогади… щастя Вам усім…

До нових зустрічей…З вами були учні 7-Б класу

 

 

 

 

 

Вислови про осінь

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Осінь Похожее изображение остання, найбільш чудова посмішка року

Осінь це друга весна, коли кожен Похожее изображениелисточок,

то є квітка

 

Осінь – час Похожее изображениетеплих обіймів,

гарячого чаю,

м’якого пледа і цікавих фільмів

 

Кожен мусить знайти час, щоб зупинитися і подивитися як опадає листя

Осінь…для деяких вона пахне нездійсненною мрією, а для мене у неї запах щастя і свіжість

прохолодного ранкового дощику

У таку пору року  шоколад, каву і кошенят повинні роздавати безкоштовно

Осінь – не час для Картинки по запросу осінні квітибайдужості. У осені тільки яскраві фарби і щирі емоції

 

 

На годиннику

Похожее изображениеОсінь,

у душі – Літо,

а в холодильнику

як завжди Зима

 

docx
Додано
23 жовтня 2019
Переглядів
620
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку