Виховний захід у 1-х класах «Ми – родина!»

Про матеріал

Збагатити внутрішній світ дитини позитивними емоціями, створювати умови для виявлення дітьми емоційної чутливості до стану рідних та близьких; формувати у дітей інтерес до виконання спільного завдання, потребу прийти на допомогу одне одному; розвивати швидкість, спритність, увагу, кмітливість, фізичні вміння та навички, прищеплювати прагнення до занять фізкультурою; виховувати любов до фізкультури і спорту, почуття дружби, колективізму; формувати навички доброзичливого спілкування з людьми зміцнення дружніх стосунків, підтримки, допомоги один одному.

Перегляд файлу

 

Виховний захід у 1-х класах  «Ми – родина!»

 

Мета: збагатити внутрішній світ дитини позитивними емоціями, створювати умови для виявлення дітьми емоційної чутливості до стану рідних та близьких; формувати у дітей інтерес до виконання спільного завдання, потребу прийти на допомогу одне одному; розвивати швидкість, спритність, увагу, кмітливість, фізичні вміння та навички, прищеплювати прагнення до занять фізкультурою; виховувати любов до фізкультури і спорту, почуття дружби, колективізму; формувати навички доброзичливого спілкування з людьми зміцнення дружніх стосунків, підтримки, допомоги один одному.

Інвентар: баскетбольні м’ячі,футбольні м’ячі,фішки, кубики, шматки килимка, обручі,б.ракетки, скакалки,ворота, гім. палиці, м. кільця.

 

Хід свята.

Ведучий: Починаємо наш сімейне спортивне свято , в якому беруть участь наші спритні діти і їх улюблені батьки. Зустрічаємо учасників нашого свята.

(Звучить козацький марш, під оплески входять команди - учасниці, проходять коло пошани по залу і стають біля своїх фішок.)

Директор школи: Доброго дня . Сьогодні ми зібралися разом, щоб отримати заряд бадьорості, блиснути ерудицією і повболівати за ті дружні родини, які прийшли, щоб взяти участь у наших змаганнях.

На державний гімн струнко!

Ведучий: Ласкаво просимо, гості дорогі!

Веселощів вам та радості бажаємо!

Давно ми вас чекаємо,

Свято без вас не починаємо.

Оцінювати ваші успіхи буде журі: директор Кириленко Наталія Миколаївна, завуч Травкіна Людмила Петрівна, вчитель фізичної культури Ромашко Тетяна Іванівна.

Дозвольте запропонувати вам виступ спортсменів з карате тренер Кожанова Ю.П.

1конкурс: Привітання команд.

  1.    конкурс « Перенеси м’яч»

На дистанції 3-4м напроти кожної команди лежить обруч. Першою стартує дитина з м’ячем в руках, по команді біжить кладе м’яч в обруч і повертається  назад. Другою стартує мати з м’ячем в руках і теж кладе його в обруч. Третім стартує тато,який забирає обидва м’яч

 

Зконкурс «Снігоступи»

В цьому конкурсі гравці пересуваються на двох шматках матерії до фішки і

швидко повертаються назад не відриваючи ніг від ганчірок. Хто швидше впорається - той і переможець.

 

Виступ спортсменів з тхеквандо тренер Лисенок О. М.

 

4 конкурс «Спритні мами» Стрибки зі скакалкою

 

5конкурс «Хокеїсти» Гравці кожної команди повинні вести кільце гімнастичною палицею пересуваючись змійкою від старту до фінішу.

 

6 конкурс «Сороконіжка» Стартує вся родина взявшись за талію. Не розриваючись пройти навколо фішки і повернутися до фінішу.

 

Виступ учениці І-Б класу з гімнастики,

 

7 конкурс «Влучні тата» Забити гол у маленькі ворота

 

8конкурс «Не загуби трофей» Пронести на бандбінтонній ракетці кубик,так щоб він не впав. Одну руку тримати за спиною. Хто перший впорається той і переможе.

Виступ учениці З-А класу з гімнастики.

 

Підсумки змагань. Нагородження переможців.

docx
Додано
31 серпня 2018
Переглядів
450
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку