Викладання української мови та літератури в умовах дистанційного навчання, використання інтернет-ресурсів.

Про матеріал
Дистанційне навчання (ДН) — освітній процес, у якому значна частина викладання здійснюється викладачем (або групою викладачів), віддаленим у просторі або часі від учня (або групи учнів). Сучасне дистанційне навчання здійснюється в основному за допомогою технологій і ресурсів мережі Інтернет. Термін «дистанційне навчання» іноді вживається для позначення форм навчання, що існували задовго до появи комп’ютерів: заочне, кореспондентське, домашнє навчання, екстернат, для яких характерно навчання на відстані, дистанції.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Викладання української мови та літератури в умовах дистанційного навчання, використання інтернет-ресурсів. Підготувалавикладачукраїнської мови та літератури Бриняк Світлана Мирославівна

Номер слайду 2

Дистанційне навчання — сукупність сучасних технологій, що забезпечують доставку інформації в інтерактивному режимі за допомогою використання ІКТ від тих, хто навчає, до тих, хто навчається. Як?і при цьому захопити учнів

Номер слайду 3

Google classroom. Це онлайн-клас, який допомагає вчителям керувати навчанням та створювати інтерактивні заняття, допомагаючи студентам розширювати навчання за допомогою інструментів, доступних в Інтернеті.

Номер слайду 4

ПЕРЕВАГИ

Номер слайду 5

Учень можепереглядати навчальні матеріали, розміщені вчителем;переглядати оголошення та виконувати завдання, розміщені вчителем, залишати відповідні коментарі до них;переглядати підготовлені вчителем завдання й дату обов’язкової здачі матеріалів;отримувати повідомлення про повернення завдань на доопрацювання;повторно надсилати матеріали учителю після доопрацювання;переглянути оцінку за виконане задання тощо.

Номер слайду 6

Наповненість

Номер слайду 7

Google. Docs

Номер слайду 8

Google. Presentations

Номер слайду 9

Youtube

Номер слайду 10

Youtube

Номер слайду 11

Google. Форми

Номер слайду 12

Інтернет-ресурсиhttps://dostupnaosvita.com.ua/video-lessons

Номер слайду 13

Інтернет-ресурсиhttps://edera.gitbook.io/laifhaki-z-ukra-ns-ko-movi

Номер слайду 14

Інтернет-ресурсиhttps://webpen.com.ua

Номер слайду 15

Інтернет-ресурсиhttps://wisecow.com.ua/literatura/ukrayinska-literatura-v-imenax

Номер слайду 16

Проблеми

Номер слайду 17

Дякую за увагу!

pptx
Додано
12 січня 2023
Переглядів
262
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку