Використання інтерактивних плакатів на Урока з предмету "Основи матеріалознавства"

Про матеріал
Використання інтерактивних плакатів в освітньому процесі сприяє тому, що учні краще сприймають матеріал, підвищується інтерес до предмета, підвищується ефективність їх самостійної роботи та впливає на якість формування практичних умінь і навичок. Так мною було розроблено декілька плакатів на платформі Genial.ly з предмету «Основи матеріалознавства» для професій будівельного, енергетичного та авто технічного напрямів.
Перегляд файлу

Інтерактивний плакат — це електронний освітній засіб нового типу, який забезпечує високий рівень залучення інформаційних каналів, кращому сприйняттю навчального процесу. У цифрових освітніх ресурсах цього типу інформація представляється не відразу, вона розвертається залежно від дій користувача, який управляє нею відповідними кнопками. Плакат за своєю суттю — це засіб надання інформації, тобто основна його функція — демонстрація матеріалу.

   Використання інтерактивних плакатів в освітньому процесі сприяє тому, що учні краще сприймають матеріал, підвищується інтерес до предмета, підвищується ефективність їх самостійної роботи та впливає на якість формування практичних умінь і навичок. Плакати формують уміння самостійно працювати з джерелами інформації, дають змогу учню бачити результат та оцінку своєї праці, можливість знайти правильну відповідь, поглибити знання.

Зміст інтерактивного мультимедійного плакату можна створювати для учнів з різною підготовкою, він може передбачати кілька рівнів детальності, містити контролюючий компонент. Так мною було розроблено декілька плакатів на платформі Genial.ly з предмету «Основи матеріалознавства» для професій будівельного, енергетичного та авто технічного напрямів.

Приклад:

Інтерактивний плакат «Керамічна цегла»

https://view.genial.ly/64019e39a149d9001abbeb6a/interactive-image-interactive-image

C:\Users\105\Desktop\Screenshot_1.png

Інтерактивний плакат «Заповнювач для бетонів і розчинів»

https://view.genial.ly/641bfe5efc874400192e886f/interactive-image-interactive-image

C:\Users\105\Desktop\Screenshot_2.png

Інтерактивний плакат «Виробництво чавуну»

https://view.genial.ly/6423fd8cff6a3e0018592d4b/interactive-image-interactive-image

C:\Users\105\Desktop\Screenshot_2.png 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
9 січня
Переглядів
46
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку