Використання навчальних онлайн платформ для організації різних форм навчання

Про матеріал
Використання навчальних онлайн платформ для організації різних форм навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання навчальних онлайн-платформ для організації різних форм навчання. Вчитель інформатики: Дубів Ю.І.

Номер слайду 2

Освіта В україні

Номер слайду 3

РОЗВИТОК ДИТИНИОнлайн-платформа «Розвиток дитини»  пропонує сучасні навчальні матеріали та завдання, створені за програмою Нової української школи.

Номер слайду 4

Матіфік- це міжнародний освітній проект з математики, що працює по всьому світу, перекладений 40 мовами світу та відзначений різними світовими нагородами. Матіфік надає сучасний освітній електронний контент для вивчення математики в 1-6 класах в ігровій формі.

Номер слайду 5

Matific — це збірник математичних онлайн-вправ, за допомогою яких учні вчаться розв'язувати та критично мислити в процесі пізнання. Науково доведено, що такий підхід підвищує результати тестів і знижує занепокоєність. Matific зробить процес вивчення математики легшим для вчителів і учнів.

Номер слайду 6

Використовуємо Matific з учнями всіх рівнів. Учням з підвищеними навчальними потребами сподобається свобода подальшого дослідження. Учням з найкращими результатами завжди буде чим зайнятися, і вони завжди матимуть можливість вчитися, тому що Matific пропонує контент, що стимулює мислення більш високого рівня.

Номер слайду 7

Використовуємо вправи у школі, вдома — де завгодно!За власним бажанням можна призначити учням вправи Matific для домашньої або класної роботи чи під час тривоги. У класі з Matific можна працювати багатьма різними способами. Учні можуть користуватися Matific за допомогою будь-якого гаджета.

Номер слайду 8

Використовуємо вправи Matific як інструменти для навчання. Вправи Matific є гнучкими з точки зору використання їх на уроці. Вони прекрасно підходять для презентації та розминки на початку уроку, для переходу до нової теми протягом уроку, для підбиття підсумків або для використання на будь-якому іншому етапі уроку.

Номер слайду 9

pptx
Додано
10 березня
Переглядів
27
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку