Вікторина "ТАК" чи "НІ"

Про матеріал
Ігри та вправи – це одна із форм перевірки і закріплення знань з образотворчого мистецтва. Художньо – дидактичні ігри і вправи спонукують учнів оволодіти цими знаннями, закріплювати пройдене, служити повторенням. Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.
Перегляд файлу

Вікторина «ТАК» чи «НІ»

(Закріплення та перевірка знань пройденого матеріалу: "Види дизайну»)

Прочитавши, скажіть відповідь слово «Так» чи «Ні».

  1. Дизайн (англ. design) –  задум, план, мета, намір, творчий задум, проект і креслення, розрахунок, конструкція, ескіз, малюнок, візерунок, композиція, мистецтво композиції, витвір мистецтва? (ТАК)
  2. Web- дизайн – це проектування оригінальної структури Web сайту, із застосуванням технічних та кольорових рішень, які можуть забезпечити зручність використання і естетичне сприйняття сайту? (ТАК)
  3. Графічний дизайн – проектування знаків, логотипів, символів. Це комбінація змісту і форми, унікального вираження і реалізації даних? (ТАК)
  4. Інформаційний дизайн (Медіадізайн) – процес проектування промислових об'єктів, який охоплює дуже широке коло об'єктів: від дрібниць для дому аж до наукомістких, високотехнологічних виробів? (НІ. Це певний вид художньо-технічного оформлення та відображення інформації, функціональних особливостей відображення інформації, естетики візуального відображення інформації та багатьох інших факторів).
  5. Ландшафтний дизайн – озеленення садових ділянок, благоустрій території, організація насаджень, застосування невеликих архітектурних об'єктів? (ТАК)
  6. Нано дизайн – це вид дизайну в якому, в основному, застосовуються елементи природи: квіти і рослини? (НІ. Нано дизайн став символом молекулярної епохи нано-технологій, генетики, електроніки, штучно створених дуже маленьких величин, які через окуляр дуже потужного електронного мікроскопа потрапляють на сітківку людського ока.)
  7. Промисловий дизайн – процес проектування промислових об'єктів, який охоплює дуже широке коло об'єктів: від дрібниць для дому аж до наукомістких, високотехнологічних виробів. Його об'єктами є: побутова техніка взуття, одяг, автомобілі, механізми, знаряддя праці, і аксесуари? (ТАК)
  8. Рекламний дизайн – це певний комерційний вид мистецтва, в основі якого лежить досягнення прибутку, а не саме мистецтво? (ТАК)
  9. Стайлінг – примітивний "дизайн", цей стиль широко використовується в сучасній рекламі, орієнтованої на широкого (народного) споживача? (НІ. ЦЕ адаптація вже готового об'єкта дизайну (інтер'єр або екстер'єр) або вдосконалення технічної частини об'єкта дизайну).
  10.  Фото- дизайн  це вид дизайну в якому, в основному, застосовуються елементи природи: квіти і рослини? (ТАК)
  11.  Футуристичний дизайн – прогнозований дизайн майбутнього? (ТАК)
  12.  Образ – будова, структура форми виробу, організована відповідно до його функції, матеріалом і способом виготовлення, що втілює задум дизайнера? (НІ. Це ідеальне уявлення про об'єкт, художньо-образна модель, створена уявою дизайнера).

 

docx
Додано
20 квітня 2020
Переглядів
1047
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку