Вимоги до оформлення проектів з хімії

Про матеріал
Вимоги які я особисто висуваю учням для підготовки проектів. Я вважаю, що вони навчитися виконувати не лише певні теоретичні роботи але також мати креативний і незвичний підхід. Наголошую, що це мої вимоги до учнів, і на власному досвіді скажу, що заслуховувати такі проекти, і дивитися що вони зробили дуже цікаво)
Перегляд файлу

Правила виконання та оформлення результатів навчальних проектів з хімії: 

1.     Учень ( або група учнів, до 3-ох осіб) обирають 1 тему навчального проекту.

2.     Формують мету, завдання, порядок виконання дослідження відповідно до теми проекту.

3.     Здійснюють пошук необхідних літературних джерел ( під час оформлення результатів необхідно вказати перелік всіх використаних джерел)

4.     Будь-який проект має мати практичну частину ( відповідно до мети та завдань поставлених на початку).

5.     Якщо проект містить експеремент то порядок виконання, доцільність, обладнання, правила безпеки під час виконання необхідно затвердити з вчителем. Експеремент проводити лише під наглядом батьків! 

6.     Результати проекту мають бути оформленні у вигляді друкованого документу(звіту) та мультимедійної презентації або стинівки або практичного підтверження виконаного проекту (кристал, об'ємна модель речовини тощо)

7.     Звіт має містити від 10 до 20 сторінок друкованого тексту, кегль – 14, шрифт Times New Roman, перша сторінка – титульна де вказана тема поекту та виконавець, друга сторінка – зміст звіту. Звіт має бути структурованим, містити основну теоретичну інформацію, звіт про практичну частину( мета дослідження, хід роботи, результати з фотографіями виконання дослідження), висновки, список використаних джерел.

8.     Мультимедійна презентація має бути виконана за основними критеріями до презентацій,  має містити основний теоретичний матеріал, а також відомості про виконану практичну частину, та висновки.

9.     Стинівка має бути формату А1 або А2, не перенасиченою текстом, містити максимум зображень.

10. Проект має бути виконаний та оформлений до 21.04.2019 року.

11. Якщо виникають питання з виконання проекту під час будь-якого етапу звертатись до вчителя.

12. Бажаю успіхів) 

 

pdf
Пов’язані теми
Хімія, Матеріали до уроків
Додано
28 серпня 2019
Переглядів
9896
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку