Вірте в безмежність своєї дитини.

Про матеріал
Такі батьківські зустрічі вартує проводити на початку навчання дітей в школі.Потрібно батькам допомогти розібратися в психологіїї, фізичних і психологічних можливостях діток.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вірте в безмежність своєї дитини.

Номер слайду 2

Люби свою дитину, якою вона є.«Люби свою дитину, будь-якою- неталановитою, безталанною, дорослою. Спілкуючись із нею- тішся, бо дитина- це свято, яке поки з тобою» Януш Корчак.

Номер слайду 3

Любіть пустунів і їхні пустощі.

Номер слайду 4

У підлітковому віці дуже важливо, що батьки обмежували не тільки дитину але самі себе там, де ми обмежуємо дітей, але ніяких обмежень не виставляємо собі, наші заборони дитина сприймає так, ніби забираємо у нього улюблену іграшку без причини.

Номер слайду 5

Приблизно до трьох- чотирирічного віку, звичайно краще, щоб діти майже не стикались з гаджетами. І для цього віку краще тільки живе спілкування.

Номер слайду 6

У дитини є свій власний шлях. Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний. В. О. Сухомлинський.

Номер слайду 7

Створюйте умови для того, щоб діти могли себе знайти. Пам'ятка для батьків: Не заважай дитині бути собою. Не бійся визнати свою помилку. Повір в свою дитину. Допоможи дитині повірити в себе. В. О. Сухомлинський.

Номер слайду 8

Дитина вимагає від нас: Щоб ми любили її красиво, пестили ніжно;Щоб мова наша, що звернена до неї, була добра, чиста, мудра, тобто, красива;Щоб ми оберігали її від усього поганого: Від поганих видовищ. Від лихослів’я. Від грубої музики. Від проявів хамста і злості.

Номер слайду 9

Вірте що ваша дитина є носій своєї місії.

pptx
Додано
19 червня 2020
Переглядів
2165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку