Виступ директора школи на останньому дзвонику 2019,2020.

Про матеріал
Виступ диретора Юрівського закладу загальної середньої освіти Попівської сільської рради Конотопського району Сумської області Овсійко Надії Михайлівни
Перегляд файлу

Дорогі учні , шановні вчителі, батьки, гості!

        Сьогодні у нас свято –День останнього дзвоника. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів-  літніх канікул. Країна Знань  перегортає ще одну сторінку нашого освітянського  літопису .                                З якими ж успіхами ми дійшли   до завершення навчального року?

2018-2019 навчальний рік закінчило 74 учні нашої школи та 17 вихованців дошкільної групи. 9 клас здаватиме державну підсумкову атестацію з математики , української мови , та української літератури. Востаннє сьогодні почують  шкільний дзвоник  9 випускників 11класу . Підсумувати остаточно успішність ми можемо лише у початковій школі . Адже учні старшої школи  будуть проходити навчальну практику , екскурсії , а випускники вже  зараз здають  зовнішнє незалежне оцінювання. Серед учнів початкової школи 3 дітей закінчили навчальний рік з високим рівнем навчальних досягнень і їм сьогодні ми вручаємо Похвальні листи .

    Учні нашої школи традиційно беруть активну участь у районних  та обласних  предметних  олімпіадах , конкурсах малої академії  наук. Дозвольте назвати переможців   та оголосити  їм подяки  відділу освіти Конотопської районної державної адміністрації за призові місця в ІІ та участь у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад . Всього 10 переможців.

    Це одні з найкращих учнів нашої школи  і нашого району.

      Наші учні є постійними учасниками  і переможцями  позашкільних конкурсів та змагань районного та обласного рівня:танцювальний колектив «Флеш», команда дівчаток та хлопців з футзалу, хоровий колектив старшокласників.

На активістах світ зростає.

Твої досягнення і перемоги-приклад

творчості, креативності, самовіддачі.

Це гідно наслідування!

Бажаємо залишитися лідером та

досягти нових вершин!

 

    Глибоко вдячна педагогам і батькам ! Сердечно дякую вам за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
          За високий рівень підготовки учнів-переможців, учасників ІІ та ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2018-2019 навчальному році педагогічним працівникам оголошується подяка відділу освіти Конотопської районної державної адміністрації

       Особливо хочу звернутися до вас випускники! Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності,дитячі пустощі й розваги. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували вам багато гарного, незабутнього і щасливого.
Для вас цей дзвоник справді є останній .  Залишаються позаду ваші шкільні роки  -найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

       Ви вирушаєте у самостійне , доросле життя. Бажаю щоб цей шлях  був щасливий сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю , що ви реалізуєте власні здібності , таланти, побудуєте власну успішну долю,будете гідними  творцями свого життя  і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах , невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

 Щастя всім , добра міцного та успіхів!

      З лагоджена робота закладів освіти  , особливо в сучасних умовах не можлива без спонсорської допомоги та підтримки. Сьогодні хочу скласти дяку й шану тим, хто творив і творить наш сучасний освітній заклад: педагогам, учням, батькам, технічному персоналу.

 

Саме завдяки небайдужості наших спонсорів школа оновлюється і залишається затишною другою домівкою для дітей.

Хай вам всім бог   посилає благословення на ваші добрі діла!

 

   Нехай сьогодні останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Непомітними кроками підходить до  завершення 2019-2020 навчальний рік.

На календарі 25 травня. День останнього дзвоника!

На годиннику о пів на дев’яту. За звичай оцій порі збігаються до школи дітлахи ,святково одягнені, з букетами квітів в руках.

На подвірї гамірно ,багато гостей, лунає музика.

    А сьогодні тут порожньо.Тиша. І тільки вітерець грається пишно-зеленими пасмами дерев та голосно співають пташки.

   Але не хвилюйтеся! Останньому  дзвонику бути! А як же без нього! За час карантину ми з вами засвоїли нові форми і методи роботи. А тому проведемо його онлайн.

    Дорогі діти, шановні батьки! Щиро вітаю всіх вас від усього педагогічного колективу і від себе особисто зі святом Останнього дзвоника!Перш за все хочу подякувати дітям , батькам і  вчителям за спільну ,злагоджену, наповнену взаєморозумінням, та взаємопідтримкою роботу в ІІ семестрі.

      Сподіваюсь , що пора оздоровлення під час літніх канікул дасть змогу вам  відновити сили, поповнити запас енергії, щоб впевнено і з надією на краще розпочати новий навчальний рік.

      Що ж наші одинадцятикласники!? Вони вже випускники!

      Для них наш дзвоник пролунає сьогодні в останнє. Давайте побажаємо їм успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання,здійснення заповітних мрій і бажань.

    Знайте! Ми вас любимо, підтримуємо і завжди чекаємо у стінах рідної школи.

Хай вам щастить!

 

 

 

обливо хочу звернутися до вас випускники! Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності,дитячі пустощі й розваги. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували вам багато гарного, незабутнього і щасливого.
Для вас цей дзвоник справді є останній .  Залишаються позаду ваші шкільні роки  -найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

       Ви вирушаєте у самостійне , доросле життя. Бажаю щоб цей шлях  був щасливий сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю , що ви реалізуєте власні здібності , таланти, побудуєте власну успішну долю,будете гідними  творцями свого життя  і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах , невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

 Щастя всім , добра міцного та успіхів!

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Овсійко Надія
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
28 березня 2021
Переглядів
6011
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку