Виступ на педраді з теми: "Онлайн платформи для комфортних умов дистанційного навчання"

Про матеріал
Виступ на педраді з теми: "Комфортні умови навчання молодших школярів для розвитку самоефективної особистості в умовах дистанційного навчання"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Онлайн платформи для дистанційного навчання

Номер слайду 2

VCHY.com.uahttps://vchy.com.ua/teachers/g/219160/stats Дитячий освітній портал для інтерактивного навчання дітей за допомогою цікавих ігрових завдань та задач. Тільки на уроках математики. Цей сайт безкоштовний.

Номер слайду 3

Kahoothttps://create.kahoot.it/my-library/kahoots/drafts Навчальна платформа для проведення вікторин, створення тестів і освітніх ігор. Зручно використовувати на всіх уроках. Є як безкоштовна версія, так і платна. Сайт англомовний, обов`язкова реєстрація.

Номер слайду 4

MOZAIKhttps://ua.mozaweb.com/uk/ Мозаїк - це програмне забезпечення, розроблене для використання на інтерактивних панелях. Обов`язкова реєстрація, як для вчителя, так і для учнів.

Номер слайду 5

Онлайн-тести «На Урок»https://naurok.com.ua/test Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення здобувачів освіти до активної роботи в аудиторії та вдома. Можна використати готові або створити власні.

Номер слайду 6

Date and weather charthttps://www.eslkidsgames.com/date-and-weather-interactive-chart За допомогою цього інтерактивного інструменту учні можуть практикуватися називати дату, дні тижня та місяць, вибрати та сказати, яка зараз погода, а також описати температуру. Сайт англомовний, не потребує реєстрації.

Номер слайду 7

Flippityhttps://www.flippity.net/ Колекція цифрових інструментів, які допоможуть створити інтерактивні вправи та завдання в ігровій формі. Для роботи потрібно мати обліковий запис Google, щоб зберігати створене. Сайт англомовний, не потребує реєстрації.

Номер слайду 8

База ресурсів - УМІТИhttps://umity.in.ua/resources/ Це своєрідний бібліографічний покажчик з матеріалами до уроків, який полегшує щоденну роботу педагога - підготовку до занять. Тут містяться добірки ресурсів (відео, дидактичні матеріали, інструменти тощо) з різних джерел за класами, предметами й темами згідно чинних програм. Перегляд повністю безкоштовний.

Номер слайду 9

Знайшовhttps://znayshov.com/Books/List/ Знайшов -  це освітній портал для учнів, батьків та вчителів, на якому Ви можете знайти актуальні новини, підручники та додаткові матеріали до підручників.

Номер слайду 10

https://www.matific.com/ua/uk/home/ Matific - це навчальний онлайн-ресурс, який всередньому піднімає успішність при вивченні математики до 34%..Інтерактивні завдання з математики, створені експертами для учнів 0-6 класів.

Номер слайду 11

https://www.liveworksheets.com/ Liveworksheets дозволяє перетворювати традиційні аркуші для друку (doc, pdf, jpg...) на інтерактивні онлайн-вправи з самовиправленням, які ми називаємо «інтерактивними аркушами». Вони можуть містити звуки, відео, вправи перетягування, об’єднання за допомогою стрілок, множинний вибір... і навіть розмовні вправи, які учні повинні виконувати за допомогою мікрофона. Liveworksheets

Номер слайду 12

https://childdevelop.com.ua/ На сайті можна створювати індивідуальні завдання для дітей, підібравши потрібну складність завдань і їх кількість. З будь-якої необхідної теми: прописи, завдання з математики, завдання з кросвордами тощо. На сайті знаходиться автоматичний генератор завдань.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
25 квітня 2023
Переглядів
558
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку